Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua București și U-BT Cluj-Napoca au avut interzis la coșurile de 3 puncte în meciul care a încheiat seria

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.05.2019

U-BT Cluj-Napoca a închis seria cu Steaua București în minim de meciuri, după ce a câștigat meciul 3 desfășurat în Sala Mihai Viteazul cu scorul de 69-66.

Partida a fost una fragmentată, în special pe final, dar și cu foarte puține reușite de pe semicerc, în total 7. Gazdele nu au profitat de faptul că au jucat în propria sală și au înscris doar 3 coșuri de la mare distanță din 21 de încercări, cu un procentaj de 14%. Clujenii au stat puțin mai bine dar nici ei nu au excelat la acest capitol, 4 coșuri din 17 aruncări și un procentaj de 24%. Astfel în meciul dintre Steaua București și U-BT Cluj-Napoca s-au marcat 7 coșuri de 3 puncte din 38 de încercări, pentru un procentaj de 18%.

Andrei Mandache a aruncat cel mai mult de la distanță dar a încheiat cu un coș din 6 tentative. Austin Chatman a terminat cu 1/5, Ante Delas cu 1/4. Zarko Djuric a irosit 3 aruncări, Radu Vîrnă 2 aruncări și Vlad Petrache una.

Marcatorii de la distanță ai Clujului au fost Kyndall Dykes (1/1), Andrei Calnicenco (1/3), Nandor Kuti (1/3) și Rolland Torok (1/4). Darrin Dorsey a ratat toate cele 3 aruncări de care a beneficiat, Aleksandar Rasic două și Tony Easley una.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!