Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua București a trecut categoric de CSM Phoenix CSU Galați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.03.2019

Steaua București a înregistrat o victorie clară în prologul etapei a 6-a din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, pe teren propriu contra lui CSM Phoenix CSU Galați, scor 94-64.

Elevii lui Sasa Ocokoljic a început în forță partida din Sala Mihai Viteazul și după primele 10 miute de joc aveau 10 lungimi avantaj, 13-3, după o triplă a lui Djuric. Actul inaugural a avut o desfășurare asemănătoare până la final și avantajul gazdelor  crescut la 19 puncte, 30-11. Gălățenii au echilibrat jocul începânf cu sfertul secund dar diferența nu a scăzut decât foarte rar la mai puțin de 20 de puncte. Militarii au avut preocentaje excelente în acest joc, 68% (24/35) de la 2 puncte și 37% (11/29) de la 3 puncte. Steaua a marcat 22 de puncte după posesiile pierdute de adversari, în timp ce gălățenii au înscris doar 6. Cu un procentaj de doar 15% (2/13) de la 3 puncte, Phoenix nu a putut emite pretenții în Capitală.

Andrei Mandache a fost cel mai bun marcator de la Steaua, cu 16 puncte plus 4 recuperări și 2 pase decisive. Zarko Djuric a adăugat 15 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Skylar Spencer a fost aproape de un nou double-double, 14 puncte și 9 recuperări. Vlad Negoițescu a înscris 11 puncte iar Chatman și Vîrnă câte 10 fiecare.

Djordje Dzeletovic a fost principalul remarcat de la oaspeți cu 16 puncte și 6 recuperări. Mark Dorris a totalizat 15 pucte iar Nebojsa Dukity 12.

În urma acestui rezultat, Steaua București ajunge la 4 victorii și 2 înfrângeri în Grupa Galbenă, în timp ce formația din Galați are un bilanț în oglindă, 2 victorii și 4 înfrângeri.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!