Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua București continuă șirul victoriilor în Grupa Galbenă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.02.2019

CSA Steaua București și-a adjudecat partida de pe terenul celor de la CS Municipal Mediaș, scor final 81-55, meci care a contat pentru etapa cu numărul 3 din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Startul confruntării din Sala Sporturilor din Mediaș a fost unul echilibrat, cele două formații mergând umăr la umăr pe toată durata actului inaugural. Oaspeții au reușit totuși să pună după 10 minute o diferență de o posesie între ei și adversari, câștigând sfertul cu 17-15. Actul secund s-a scurs în linii mari asemănător cu primul, meciul fiind de asemenea sub semnul echilbrului. Spre finalul primei reprize însă, gruparea bucureșteană a apăsat puțin mai mult pedala de accelerație, iar în urma unui parțial de 17-13 în sfertul 2 a intrat în avantaj la cabine, scor 34-28. 

După revenirea de la vestiare situația s-a îndreptat în totalitate în favoarea Stelei, care nu a mai lăsat nicio șansă adversarei. Sfertul cu numărul 3 s-a încheiat cu un parțial de 22-13 pentru roș-albaștri, aceștia intrând în decisiv cu un avantaj de 15 puncte, 56-41. În fine, au venit și ultimele 10 minute ale întâlnirii de la Mediaș, perioadă în care Steaua a fost și mai periculoasă și mai decisă. Formația oaspete și-a adjudecat sfertul 4 la 11 puncte diferență, 25-14, respectiv partida la 26 de puncte diferență, scor final 81-55. 

Skyler Rodrigo Spencer cu 34 de puncte, 16 recuperări și un indice la eficiență de 50 de unități a fost de departe cel mai bun om al meciului și implicit al Stelei. Acesta fost urmat din gruparea roș-albastră de Zarko Duric cu 21 de puncte și 11 recuperări, Ante Delas 7 puncte, Aleksandar Vlahovic și Andrei Mandache, ambii cu câte 6, Radu Vîrna cu 3, Victor Petrache 2 și Uros Lucic de asemenea cu 2 puncte marcate. 

De cealaltă parte, din lotul Mediașului au punctat Titus Nicoară 13, Kareem Rahman Sean Storey 11, Andrija Simovic 6, Danie Banciu 6, Milan Vulic 6, Stefan Sajin 5, Paul Adam 4 și Dragoș Andrei 4. 

CSA Steaua București rămâne fără înfrângere în Grupa Galbenă din LNBM, având 3 victorii la rând, în timp ce Mediașul este la polul opus cu 3 înfrângeri din 3 meciuri jucate. În runda următoare, steliștii vor juca acasă cu CSO Voluntari, în timp ce Mediașul se va deplasa la București, însă pentru un duel cu Dinamo. 

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!