Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank învinge pe SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
20.12.2014

Steaua CSM EximBank a avut câștig de cauză în etapa a-XII-a. Gruparea pregătită de Niksa Bavcevic s-a impus în duelul cu SCM U Craiova, încheiat la scorul de 108-70.

Cu un total de 13 puncte, 12 recuperări și 3 pase decisive, Travis Watson a fost cel mai bun jucător al învingătorilor. Bill Amis a strâns 12 puncte și 11 recuperări, pe când Terrell Everrett a contabilizat 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă, Zoran Krstanovic s-a remarcat cu 27 de puncte și 6 recuperări. Travis Bureau și-a trecut în cont 11 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, iar Nikola Otovic a ieșit în evidență prin 13 puncte, 3 recuperări și un assist.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Tomita
    Toma si-a dat demisia dar a uitat sa ii i-a cu el pe toti neavenitii cu pe care i-a adus. Bre Tomita daca tot ai facut juma'de treaba, de ce nu i-ai trimis acasa si pe cei care nu au ce cauta intr-o echipa de baschet. Si apropo ne-ai lasat pe cap si cu LIGA Balcanica, alta "afacere" ce miroase de la o posta....

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!