Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank învinge pe U BT Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.05.2016

Steaua CSM EximBank învinge pe U BT Cluj-Napoca cu scorul de 63-61 (15-17, 17-12, 17-17, 14-15)

De la Steaua CSM EximBank s-au remarcat: Wilburn Amis IV cu 18 puncte (1x3) și 7 recuperări, Marko Marinovic cu 11 puncte (1x3), 8 recuperări și 4 pase decisive și Nikola Malesevic cu 8 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Catalin Lucian Baciu cu 16 puncte și 8 recuperări, Filip Adamovic cu 12 puncte (1x3), o recuperare și 9 pase decisive și Kyndall Dykes cu 9 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

23 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Pleaca Tenter
    Prefer sa nu mai comentez. Te intreb esti barbat?

    cu 7 ani în urmă (25.05.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cj
    Oare dam si noi vreo macar vreo 80 pct intr-un meci?

    cu 7 ani în urmă (25.05.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    😎
    Pssst, ca i-am tinut pe stelisti sub 70 de puncte ✌️

    cu 7 ani în urmă (25.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      da
      Cam asta e tot ce as putea si eu spune: Pssst... nimic altceva ...

      cu 7 ani în urmă (25.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Ca sa vezi
      Nici Stelistii nu pot sa inteleaga jocul nostru in atac, daramite in aparare....

      cu 7 ani în urmă (25.05.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    final de sezon
    De ce am jucat cu Dykes atatea minute si cu Kalicenko care era in forma,nu?
    De ce insistam pe Todic care arunca fara sa se uite macar la cos?
    De ce nu jucam cu Torok?
    Ce cauta Gutoaia la noi?
    Eu ca angajat am obiRctive si evaluari semestriale, iau salar si apoi bonus dupa realizari!
    Se intampla asta la echipa de baschet?
    Cum sa ratezi liberele? Atatea?
    Eu nu zic sa plece cineva , dar vreau sa vad rezultate si joc de baschet, nu circ!
    Am inceput sa cred ca avem o problema mare in vestiar!
    Aceasta echipa a aratat ca poate juca!
    NU VREA SA JOACE!
    VA INTELEGE CINEVA ODATA ASTA!?????????


    cu 7 ani în urmă (25.05.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca threepointer :

    Of
    Mai oameni buni,nu va mai bateti capul ca nu aveti.Luam un zar si dam.Daca e 6 poate avem si noi un sezon ca in 2011 unde sa vedem si baschet si sa si castigam ceva.Daca e 5 ori vedem baschet bun si nu castigam nimic,ori castigam ceva,dar nu e baschet.
    Am oferit acest exemplu pentru ca la Cluj parca e dupa cum bate norocul.Nu va mai luati de jucatorii x si y ca la anul iar vin altii.La ce bani exista in clubul asta problemele pornesc de la radacina si se vad la varful coroanei.
    Pentru mine e imposibil sa-mi dau seama cum,dar cum aproape an de an Muresul si Oradea care au bugete substantial mai mici sunt peste noi.Nu mai zic de Asesoft care cu arbitrii sau fara aduceau an de an jucatori de valoare incontestabila.De ce la noi nu se poate cu aceasi bani?Numai Domnul si cei de la club stiu.

    cu 7 ani în urmă (25.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca threepointer:

      *
      ...ca nu aveti de ce.

      cu 7 ani în urmă (25.05.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș tiger76:

      Bc Mures
      Cum adica " aproape de.un.an"??....De multi ani suntem peste cluj

      cu 7 ani în urmă (28.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      citeste mai bine
      a scris "an de an" nu "de un an"

      cu 7 ani în urmă (28.05.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    @meea
    conta extrem de mult daca a fost locul 3 sau 4. no, e 4. mare fssss! e bine ca nu s-a accidentat nimeni. e foarte greu sa te motivezi sa joci cand nu ai pentru ce.
    am jucat cu dykes pentru ca probabil se credea ca va face spectacol, avand in vedere ca meciul nu avea practic nici o miza. nu a prea facut. nici nu si-a asumat aruncari si actiuni. poate ii era frica de o eventuala accidentare.
    nu stiu de ce s-a insistat atat cu todic. de asemenea nu stiu de ce nu am jucat atat de mult cu torok.
    gutoaia a venit dupa ce s-a dus treaba cu energia. jucator roman, campion la dunk, super bun la 3 puncte, dar asta doar in concursurile de la all star game. intr-un meci, nu. sper ca anul viitor nu il mai vedem la noi.
    in legatura cu obiectivele: acum ar fi momentul de negociere de salarii pentru sezonul viitor. evident downsizing.
    cu ratatul liberelor: banuiesc ca schimbarea salii din horia demian in polivalenta, a facut ca reperele sa se schimbe. ratari au fost extrem de multe si de la loviturile din teren, nu numai de la libere. asta s-a intamplat si cand U a jucat primele meciuri in polivalenta.

    oricum ar fi, eu zic ca oricare dintre cele 3 echipe din ardeal ar fi putut castiga titlul. pana si steaua ar fi avut sanse. campionatul a fost foarte echilibrat si oricum e prima oara cand castiga basketul si nu politicul, dupa multa vreme. vacanta frumoasa doresc basketbalistilor!

    cu 7 ani în urmă (26.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      locul 3
      Locul 3 e un loc pe podium in orice competitie sportiva. Mai presus decat asta, chiar spiritul intrecerii sportive obliga sa incerci sa castigi indifferent pe ce loc ai fi. Ideea ca nu meciul nu a avut miza, este deci falsa. Nu au nicio scuza.

      cu 7 ani în urmă (26.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Tenter pleacaaa!!!
    Nu ma doare ca nu am luat titlul, sunt jignit de baschetul de proasta calitate, haotic pe care il jucam de 1 an si jumatate. Mars de-aici!!

    cu 7 ani în urmă (26.05.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    .....bine ca va mobilizati si muriti pe teren cand jucati cu noi....oricum, nimic nu se compara cu un CSU-U!

    cu 7 ani în urmă (26.05.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș tiger76:

      Vise
      ...ete na-)!!

      cu 7 ani în urmă (28.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Umilinta
    Asa meci slab de baschet "U" cu Steaua nu am vazut niciodata. O parodie de meci, cred ca ar trebui sa inceapa curatenia. Sunt ani buni de cand se arunca cu sume mari de bani si rezultatele nu se vad. O sa spuneti ca s-a luat cupa, dar in 20 de ani sa iei un campionat si o cupa e prea putin pentru un oras care a dat mai mereu ora exacta in baschet si a fost obisnuit sa guste din victorii si din baschet adevarat. Daca nici in ceasul al 12-lea cei care au puterea financiara si parghiile necesare sa puna piciorul in prag si nu o fac inseamna ca iubitorii sportului cu mingea la cos trebuie sa se reorienteze. NUMAI "U"

    cu 7 ani în urmă (26.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Bronz
    Îmi cer scuze anticipat de la toată lumea, pentru ceea ce voi scrie aici. Eu sunt din Tg.Mureș și am urmărit cu mare interes evoluția celor două echipe. Odată chiar am venit la Cluj, cînd noi jucam lunea doar pentru a vedea un meci de calitate dintre “U” și Steaua. În sezonul regulat a fost, atunci cînd s-a accidentat din nefericire Jorovic parcă. Atunci dacă trebuia să pariez pe cineva, aș fi mers pe mîna Stelei, mi s-au părut foarte concentrați, cu presiune constantă dinspre bancă, pe cînd banca clujeană se tot uita mai mereu spre oficială... Atunci aș fi pariat pe puterea mentală a celor din București. Diferența dintre"U" și BC Mureș, este ceva de genul, frate mare/frate mic, orașul vs. provincia, etc. Cel puțin cele două orașe au ajuns la alte nivele de dezvoltare și de posibilități financiare. Noi, am rămas să ne bucurăm de ce cade de la masa bogaților și am învățat că orașul nostru este ceva special, …un caz special de după 89. Prin baschet am reușit să găsim mulți dintre noi, punctele comune, care ne-au legat întotdeauna. Poate este si BC Mureș un factor esențial aici. Deci: probabil că neavînd un buget comparabil cu aristocrația baschetbalistică de la noi, au ajuns totuși să joace pentru NOI, nume importante, de care ne-am folosit să mergem înainte. Adamovic este un exemplu, ca și Dykes sau mai nou Mohammed. Noi nu cred că puteam să ne permitem așa jucători, dacă erau valiyi sau aveau contract. Mai întotdeauna venea la noi să se trateye la Nova Vita. Ca Stănescu sau Tudor. Au venit să se trateze, sau să profite de pe urma setei de accede mai sus a celor din club. Fiecare dintre ei a obținut ce a dorit și s-a folosit de BC Mureș ca de o trambulină. Au plecat apoi la Cluj Jucan, Cuia s-a repatriat ca și Dykes și pînă și Adamovic. Noi punem preț și pe un Bronz...poate Adamovic care cu gestul de a cere bani, așa cum arăta din degete la cîte o treiță de la 9 metrii nu simte la fel. Ieri cele două echipe parcă erau copii bosumflați cărora li s-a furat jucăria, petru ei bronzul nu are valoare, cum probabil nici comentatorul meciului nu a prețuit pe undeva, munca care duce pe locul trei. Acum jucăm finala. A treia oară în patru ani. Cel mai fain play off a fost atunci cînd, undeva în timp, demult, în altă galaxie...intram în primii 8. Există un video, despre asta. Cu Bogdan Cormos, cu Barni Szaszgaspar, Vlad Pora, Jakab Krisztian cu prima garnitură de americani mai valorosi, Cooley, Truscott, McCullogh sau McKenna. Cineva care este interesat, poate să/l urmărească aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=zmcKixoXh9g
    Pentru mine personal acel an, acel feeling rămîne etalonul. Cine nu prețuiește un loc de play off, nu merită aurul... Acum sentimentele converg spre acele vremuri și vă spun și de ce: DOI băieți, un român și un ungur, ai noștri, de-ai casei conduc echipa, după sîrbi, lituanieni și alți străini, lîngă ei există o emulație fantastică a suporterilor. Ei nu au gesturile lui Adamovic, nu au fițele celor îngîmfați și aici nu mă refer la cineva anume, o spun la modul general. Ei vor cu toată ființa lor succesul. De fapt îl dorim împreună. Se întorc ai noștri la timonă și pe parchet. Poate NU vom câștiga FINALA, dar am căștigat o idee și anume că suntem împreună mai puternici și mai buni, ne completăm unul pe celălalt cum se completează Barni, Trif, Liviu, Kriszti și Ivan. Vom prețui argintul, am învățat să prețuim...poate a venit timpul pentru aur, nu știu. Eu zic că merităm. Problema este că și Oradea o merită.
    Orice ar fi, putem să stăm drepți și să fim mîndrii.
    P.S. Despre cît merită sau cît nu merită o medalie de BRONZ cel mai în măsură ar fi să se pronunțe EximBank Romania și Banca Transilvania. Restul sunt doar sentimente, atașament de culori. Cine va pune preț pe ele...va lupta și pentru BRONZ !

    cu 7 ani în urmă (26.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      bronz
      Trebuie sa te citez, caci eu nu am reusit mai sus sa descriu meciul asa de bine ca si tine: "Ieri cele două echipe parcă erau copii bosumflați cărora li s-a furat jucăria, petru ei bronzul nu are valoare ... " Foarte adevarat!

      cu 7 ani în urmă (26.05.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      geza
      foarte frumoase si profunde consideratiile d-voastra

      cu 7 ani în urmă (26.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș kdk :

    Subestimati
    Geza ai un big lire pt tot ce ai spus mai sus. Noi Mureș-ul am fost mai tot timpul subestimati și în ultimi ani am tot plecat cu șansa a doua, dar cu toate astea în ultimi 4 ani suntem la a treia finala. Uneori banii nu pot cumpăra chiar tot! Clujul are tot ce ii trebuie ca sa fie o campioana, dar ii lipsește un joc mai simplu și colectiv. Sper ca anul acesta noi muresenii sa spargem gheata și sa luam și aurul!

    cu 7 ani în urmă (26.05.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș kdk:

      .
      "Like"

      cu 7 ani în urmă (26.05.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Geza
    Prietenul si vecinul meu de "buturuga" :) in Junglan Geza ca intodeuna a reusit sa atinga esenta a ceea ce inseamna baschetul si BC Mures pentru targumureseni! Big like bro.
    PS nu uita ca sambata sa aduci "hardware-ul" ca eu vin cu "software-ul" :)

    cu 7 ani în urmă (26.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine :

    Geza
    Senzational,emotionant si atat de adevarat!!! Sa castige cel mai bun!!

    cu 7 ani în urmă (27.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!