Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank și-a definitivat lotul prin înregimentarea lui Vlad Negoițescu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.07.2016

Steaua CSM EximBank a anunțat transferul lui Vlad Negoițescu. Prin legitimarea fostului jucător de la SCM U Craiova, formația militară și-a încheiat campania de achziții, iar lotul pentru sezonul 2016/2017, pe care Claudiu Fomestescu și Milorad Perovic îl vor avea la dispoziție, este deja definitivat.

Vlad Negoițescu vine la Steaua după un sezon petrecut în Bănie la SCM U Craiova. Extrema care poate acoperi pozițiile 3-4 a bifat 19 partide în Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2015/2016 și a înregistrat medii de 2.0 puncte și 1.4 recuperări în aproximativ 5 minute jucate pe meci. Negoițescu a prins 4 meciuri și în Cupa României, unde a strâns 5.3 puncte și 1.8 recuperări în aproape 12 minute jucate pe meci.

Pe lângă SCM U Craiova, Vlad Negoițescu a mai jucat la CSU Asesoft Ploiești, echipă alături de care a câștigat 4 titluri naționale.

Lotul Stelei CSM EximBank pentru sezonul 2016/2017 arată astfel:

Fundași: Cam Long, Mihai Paul, Marius Runkauskas, Georges Darwiche, Andrei Iliescu;
Extreme: Levente Szijarto, Nikola Malesevic, Vlad Negoițescu, Vlad Petrache;
Pivoți: David Dudzinski, Nikola Jevtovic, Cătălin Baciu, Bogdan Popa, Ionuț Bercenu și Andrei Calenic;

Steaua CSM EximBank și-a programat reunirea pentru data de 8 august.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!