Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank și-a luat conducător de joc

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.09.2017

Steaua CSM EcimBank și-a găsit conducător de joc în persoana lui Brandon Taylor. El sosește din Ungaria, acolo unde a evoluat la pentru Alba Fehervar și alături de care a cucerit titlul național.

Brandon Taylor are 23 de ani, măsoară 1.78 metri și este un jucător de poziția 1. El a absolvit la Utah University în vara anului 2016.

În sezonul trecut la Alba Fehervar, Brandon Taylor a jucat 45 de partide în campionatul maghiar. Americanul a avut medii statistice de 12.2 puncte, 5.0 pase decisive și 3.0 recuperări în 29 de minute petrecute în medie pe parchet. Taylor a jucat 11 partide și în FIBA Europe Cup, unde a strâns cifre de 9.7 puncte, 4.1 pase decisive și 2.4 recuperări.

Brandon Taylor este al 6-lea jucător străin din lotul Stelei CSM EximBank după Marius Runkauskas, Pavel Marinov, Jason Boone, Dragan Zekovic și Luka Lapornik.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    E foarta bun
    L-am vazut jucand in campionatul Ungariei, e un fundas foarte bun, un adevarat meserias pe postul 1 . Prin acest transfer Steaua s-a intarit si mai mult, daca Watson primeste cetatenia, si U BT ar trebui sa mai aduca o extrema cel putin pt cupele europene, dar si in campionat pana la reintrarea lui Rasic ( apropo, oare va mai prinde Rasic forma de dinaintea accidentarii ? Si la acest aspect trebuie sa tina cont conducerea ).

    cu 6 ani în urmă (07.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      ...
      Nu l-am văzut, dar pare un Pg foarte bun, chiar dacă e tinerel și fără multa experiență. Steaua va avea clar un lot de top 3. Personal însă rămân la părerea ca tot Clujul porneste favorita clara. Cu Rasic cred ca cei din conducere au vrut sa facă mai mult un gest de mulțumire și considerație fata de evoluția profesionala și umana a lui Rasic. Mă îndoiesc ca după o astfel de accidentare va mai putea reveni la forma de dinainte. Cu siguranță că în varianta Watson roman se vor deschide noi perspective pentru lotul clujean, iar conducerea nu se va lăsa rugată sa intervină.

      cu 6 ani în urmă (07.09.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!