Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank: „Vom încerca să disputăm meciurile din Play-Off în Sala Polivalentă”

Paul Olar

Paul Olar
06.10.2015

Redăm, în cele ce urmează, un comunicat de presă remis de Steaua CSM EximBank, cu privire la accesul spectatorilor la partidele disputate în actuala stagiune.

„Duminică, 4 octombrie 2015, Steaua CSM EximBank a debutat în noul sezon al campionatului intern. Formația roș-albastră a evoluat în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu” împotriva lui CSM U Oradea, iar interesul ridicat pentru această partidă a făcut ca sala să fie arhiplină la startul jocului. Jandarmii au solicitat blocarea accesului, iar mai mulţi suporteri care au ajuns mai târziu la meci au rămas la poartă.

Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu” are o capacitate redusă, iar din acest motiv, Steaua CSM EximBank va încerca să dispute meciurile din play-off în Sala Polivalentă, acolo unde se vor juca și partidele din Eurocup. Clubul nostru depinde Însă de celelalte evenimente deja programate în cea mai mare arenă din Bucureşti, precum şi de programul impus de televiziune

Momentan, biletele pentru meciurile de pe teren propriu din campionat se vând doar în ziua meciului, de la sală, cu câteva ore înainte de start. Clubul nostru face eforturi pentru a deschide standul din AFI Palace Cotroceni, iar atunci biletele vor fi puse în vânzare cu 48 de ore înaintea partidelor.

Cu ocazia fiecărui meci, suporterii sunt rugați să se prezinte la sală cu cel puțin 20 de minute înainte de start. Accesul în parcare se va face în limita locurilor disponibile, prioritate având sponsorii și partenerii echipei, oficialii și părțile organizatorice.

Accesul presei se va face pe baza acreditărilor solicitate la adresa catalin.cincu@steauabaschet.ro. În Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu”, numărul reprezentanților media la masa presei este limitat (maximum 7 persoane), dar în baza acreditării, aceştia vor putea lua loc şi în tribune. În Sala Polivalentă, sectorul dedicat presei va fi de maximum 30 de persoane )mese, prelungitoare,buletine presă, catering etc). Fotografii vor putea activa pe teren, în spatele ledurilor.

Recomandarea noastră pentru fani este achiziționarea pachetului „Patron la Steaua”. Veți primi un card cu acces gratuit la meciurile din campionat de pe teren propriu, un tricou oficial cu sigla  „Patron la Steaua”, numeroase facilități și veți face parte din familia Stelei. Pentru mai multe detalii, vă stă la dispoziţie Robert Saim, Secretarul General al Asociaţiei „Patron la Steaua” (robert.saim@steauabaschet.ro).

Abonamentele pentru meciurile Stelei de pe teren propriu în Eurocup se vor vinde în continuare pe steaua.blt.ro. Vânzarea biletelor va începe pe 15 octombrie. Vor exista bilete disponibile pentru cupele europene și la meciul din campionat cu Phoenix Galați, disputat pe 17 octombrie.

Așteptăm sugestii, întrebări sau reclamații pe ionut.georgescu@steauabaschet.ro.

Vrem să le oferim suporterilor şi iubitorilor de baschet o experienţă cât mai frumoasă la fiecare meci al Stelei CSM EximBank. Ne bucurăm de aprecieri la fel de bine cum luăm fiecare critică şi o transformăm în ceva constructiv. Ne cerem scuze celor care nu au putut intra duminică la meci şi sperăm ca, ţinând cont de îndrumările de mai sus, acest lucru nu se va mai întâmpla. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă aşteptăm pe 21 octombrie să umplem şi Polivalenta. Forza Steaua!”

*Foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!