Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank primește vizita lui CSU Sibiu în etapa a doua din Top 6

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
07.03.2017

Etapa a doua din Top 6 programează partida dintre Steaua CSM EximBank București și BC CSU Sibiu. Cele două formații se duelează miercuri, 8 martie, de la ora 19:45, în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul”. 

După ce etapa precedentă au pierdut în fieful celor de la BCM U Pitești cu scorul de 72-67, roș-albaștrii primesc la jumătatea săptămânii vizita celor de la CSU Sibiu. Galben-albaștrii au debutat cu dreptul în prima etapă din Top 6, câștigând partida cu BC SCM Timișoara, de pe teren propriu, cu scorul de 77-70.

În urma succesului obținut, sibienii au urcat pe locul doi în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin iar roș-albaștrii au căzut pe trei. Steaua CSM EximBank a încheiat prima parte a sezonului regulat regulat pe locul doi, iar sibienii pe locul trei, la egalitate de puncte cu adversarii de miercuri. 

Aceasta este cea de-a treia confruntare dintre cele două combatante în acest sezon, primele două dueluri fiind adjudecate de roș-albaștri. În meciul tur din prima fază Steaua CSM EximBank s-a impus pe teren propriu la o diferență de 9 puncte, scor 77-68. În retur, sibienii au condus mare parte din partidă, dar au cedat în cele din urmă la o diferență de un punct: 76-75.

Cât privește confruntările anterioare, statistica îi este favorabilă formației din Capitală, care s-a impus în 9 din cele 14 partide disputate cu CSU Sibiu. 

Partida dintre Steaua CSM EximBank și BC CSU Sibiu va fi arbitrată de Marius Ciulin, Mircea Șerban și Dragoș Barbu și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Facebook CSU Fans (Adrian Bugariu)

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu csv :

    Hai CSU !!
    Daca avem pretentii la semifinale trebuie sa castigam la cum arata Steaua acum.

    cu 7 ani în urmă (07.03.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ?
      ..o fi bine,o fi rau??...MS. termina pe 7!...sa lasam calculele deocamdata,mai e drum lung pana departe. HAI CSU!

      cu 7 ani în urmă (07.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Meci greu...
    Cu Steaua...speram sa castigam. Hai CSU!

    cu 7 ani în urmă (07.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!