Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank se desparte de Claudiu Fometescu

Silviu Isailă

Silviu Isailă
21.02.2017

Steaua CSM EximBank a anunțat în cursul acestei dimineți, prin intermediul paginii oficiale, despărțirea pe cale amiabilă de antrenorul principal Claudiu Fometescu. Deși va părăsi banca tehnică, tehnicianul va rămâne aproape de proiectul echipei din capitală.

Clubul stelist a anunțat faptul că Milorad Perovic va conduce antrenamentele până la numirea unui nou antrenor principal.

Claudiu Fometescu a antrenat la nivel de copii și juniori în cadrul școlii de baschet Magic Champions. A obținut titlul de campion național cu echipa de juniori U17 a Stelei CSM. A activat ca antrenor secund la CSM București și Steaua CSM, urmând ca apoi să devină principal.

Președintele clubului, Virgil Stănescu a vorbit despre despărțirea de tehnician, conform paginii oficiale a Stelei:

 "Claudiu Fometescu a fost și va rămâne un om foarte important pentru programul nostru. Am crezut în el și cred în continuare că va fi un foarte bun antrenor. Sezonul trecut a luat echipa din mers și a dus-o către prima medalie. A fost un secund excelent în spatele lui Jojic, Bavcevic și Șapera, iar acum își formează stilul pentru rolul de principal.

Viața de antrenor nu e ușoară și întotdeauna depinzi de mulți factori. Rezultatele mai slabe pe care le-am avut în ultima perioadă nu i se pot pun în cârcă numai lui, întotdeauna vina ne aparține tuturor. Suntem conștienți că acest sezon este foarte important pentru noi și avem nevoie ca echipa să funcționeze, să joace la parametri normali. Împreună cu Fome am decis că această schimbare poate produce șocul care să îi resusciteze pe băieți. Avem un potențial fantastic și trebuie să ni-l exprimăm pe parchet. Atunci când se va întâmpla asta, rezultatele vor fi cele la care ne așteptăm cu toții.

Îi mulțumesc lui Claudiu pentru munca depusă în acești ani la Steaua CSM EximBank și sper să îl avem în continuare alături de noi. Sunt sigur că vom lucra din nou împreună." a declarat Virgil Stănescu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Nu si-au invatat lectia
    Steaua repeat greselile din sezonul trecut. Si atunci isi demiteau antrenorul pe parcursul sezonului, ce e drept pe atunci mai devreme. Prin mutarea asta mai repede nu prind finala, decat sa castige campionatul!

    cu 7 ani în urmă (21.02.2017) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Fometescu
    Evident nu era antrenorul care cu lotul avut la dispozitie s castige sezonul actual,iar asta se stia clar de la inceput.Altminteri s-a descurcat onorabil in circumstantele date,in primul lui sezon ca principal,poate ajunge un antrenor respectabil,deci consider mutarea inoportuna,ramane de vazut,nu-i asa ,domnule Stanescu?

    cu 7 ani în urmă (21.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!