Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM a învins BC SCM Timișoara într-un amical jucat la Zlatibor

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.09.2016

Steaua CSM EximBank a câștigat meciul de verificare disputat în fața lui BC SCM Timișoara la Zlatibor în Serbia. Miliatarii au câștigat partida la o diferență de 10 puncte, după o primă repriză echilibrată, scor 92-82 (24-16, 18-25, 25-22, 25-19).

David Dudzinski și Cam Long au prins o zi excelentă pentru Steaua, primul acumulând 26 de puncte, iar cel de-al doilea 25 de puncte. Nikola Malesevic a totalizat 16 puncte, Bobo Baciu 12 puncte, Marius Runkauskas 9 puncte, Mihai Paul 2 puncte, iar Jevtovic și Szijarto câte un punct.

La Timișoara s-a remarcat Mladen Jeremic cu 26 de puncte. Lista marcatorilor a fost completată de Octavian Popa Calotă cu 14 puncte, Adrian Diaz 14, Marko Cakarevic 9, Milos Komatina 7, Ionuț Drăgușin 6, Nikola Otasevic 4 și Zoran Milencovici 2.

BC SCM Timișoara a suferit primul eșec în actualul presezon, după ce a mai învins pe Vojvodina Novi Sad, KK Borac Cacak și Zlatibor Cajetina. De partea cealaltă, Steaua este la primul succes, după ce a fost învinsă de Oldenburg în primul joc din această perioadă de pregătire.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!