Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM a depus memoriu după partida cu CSU Asesoft Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.02.2015

Steaua CSM București a depus un memoriu la Federația Română de Baschet prin care reclamă arbitrajul din meciul cu CSU Asesoft Ploiești. Steliștii au pierdut pe terenul campioanei en-titre cu scorul de 85-80. După acest meci formația ploieșteană a trecut pe prima poziţie în clasamentul LNBM, având un meci în plus față de clubul militar dar și o înfrângere în plus.

Contact de Total Baschet, președintele Stelei, Virgil Stănescu a clarificat situația și a explicat motivele pentru care clubul militar a luat decizia de a depune memoriu:

„Da, așa e, am depus memoriu după meciul cu CSU Asesoft Ploiești. Ne-au nemulțumit unele decizii de arbitraj care cred că nu au fost cele mai corecte. Am depus memoriu pentru arbitraj. Dacă sunt nemulțumit adresez acest lucru. Nu știu ce se va rezolva dar dacă au făcut greșeli să le vadă. Până la urmă este spre binele competiției. Scorul poate fi influențat, nu rezultatul. Nu spun că Asesoft a câștigat neapărat din cauza arbitrilor. Nu asta e gândirea mea. Au fost niște greșeli și nu se știa ce se întâmpla dacă nu se făceau” a declarat Virgil Stănescu.

Debutul de an fost unul în care arbitrajul a fost în prim plan. În afara acestui memoriu, a mai existat o problemă referitoare la arbitraj. După meciul din Cupa României dintre CSU Sibiu și Energia Târgu Jiu, Alexandru Grigoraș, Mireca Șerban și Alin Faur au primit sancțiuni din partea FRB.

Rămâne de văzut ce finalitate va avea acțiunea întreprinsă de Steaua CSM. Vă vom ține la curent cu ceea ce se va întâmpla în urma acestui memoriu, imediat după ce FRB va anunța deciziile oficiale.

foto: Răzvan Păsărică (fotoreporter Total Baschet)

8 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    de ce?
    Virgile ! Ai jucat pentru ei. Doar stiai la ce te poti astepta. Sau?

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Frectii!
    Cu totul altfel erau discursurile d-lui Stanescu cind juca la asehoti!

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    foarte bine
    Sa vedem daca la urmatorul meci la care va va arbitra marele arbitru international,ii va spune lui Vista la fel ca celor de la Tg-JIu "Ce ma,va tineti de memorii?Lasa ca va arat eu".Si bineinteles,va avea curajul sa le si arate? Din fericire pentru acesti arbitri profund corupti si partinitori din LNBM,exista o competitie foarte "valoroasa" pe plan european,unde isi pot etala talentele,chiar suspendati fiind.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    arbitrii
    Cat de frumos a inceput sa se joace in liga noastra...pacat de acesti arbitrii...eu cred ca multi ar trebui scosi definitiv din baschet.asta pentru binele cluburilor ,jucatorilor,suporterilor..a baschetului.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    ???
    Pai noi practic ce facem?Acuzam federatia ca tine arbitrii in brate, nu? Dar Stanescu e vicepresedintele federatiei,nu? lucrurile se cam bat cap in cap. Sint curios cind vor trge arbitrii cu Steaua cum va reactiona Vista

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Potoliti-va ca nu e chiar asa...

    Asta e nivelul arbitrilor, 3 meciuri te fura 1 meci te ajuta. :) Daca erau arbitrii de calitate nu arbitrau ei in Romania. :)

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu orangina :

    pentru tme
    vicepresedinte este o functie onorifica,practic fara o prea mare valoare,probabil de aici si curajul fluierasilor cu nesimtire!

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tudor Andrei S :

    E păcat...
    Legat tot de arbitraj, dar de unul mai penibil: la meciul Gaz Metan Mediaș - BCM-U Pitești, acești ”cavaleri ai fluierului” au stricat (pe final, ce-i drept, dar nu numai) un meci cât de cât frumos, mai ales că Piteștiul își revenise de la -14 (20-6 în primul sfert!). Eu cred că mai bine ar fi să se joacă fără prezența acestor arbitri. Ar fi mai OK, nu s-ar mai strica spectacolul.

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!