Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM a oficializat transferul lui Bogdan Popa

Ionuț Greere

Ionuț Greere
22.07.2015

Formația Steaua CSM EximBank a anunțat pe site-ul oficial al clubului transferul tânărului jucător Bogdan Popa. În vârstă de 18 ani și 2.11 înâlțime, Popa este unul dintre cei mai promităţori baschetbalişti ai României.

Acesta a semnat pe 4 sezoane cu formația bucureșteană și va face joncțiunea cu noii săi colegi imediat după Campionatul European de baschet – divizia B, unde participă cu naţionala U 18 a țării noastre.

Bogdan Popa a jucat din 2013 şi până în această vară la juniorii lui Unicaja Malaga, una dintre cele mai bune echipe ale Spaniei, nelipsită din Euroligă în ultimele 14 sezoane. A fost coleg cu un alt baschetbalist din România, Rareș Uță, iar împreună au devenit vicecampioni ai Spaniei la categoria U16, în urmă cu doi ani.

 Este format la CSS Ploiești alături de care a câştigat mai multe medalii la categoriile U16 şi U18. Poate evolua pe pozțiile 4 și 5 și a făcut parte din lotul lărgit al celor de la CSU Asosoft Ploiești.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Popa
    Baschetul romanesc era mai castigat daca tanarul Popa reusea sa ramana la puternica formatie spaniola.

    cu 8 ani în urmă (22.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!