Stiri Cupa României Masculin

Steaua CSM câștigă manșa secundă dar BC Mureș merge în Final Four

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.01.2015

Steaua CSM Eximbank a reușit să învingă pe BC Mureș în returul sferturilor de finală ale Cupei României. Miliatarii s-au impus cu scorul de 94-88 dar a fost insuficient pentru a se califica mai departe după ce în meciul de la București, BC Mureș a triumfat cu scorul de 91-79.

Filip Adamovic a fost omul meciului cu 23 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Vaidotas Peciukas a izbutit 16 puncte pentru mureșeni iar Dykes a contrbuit cu 13 și Ceskovic cu 12.

Titus Nicoară a fost vioara întâi pentru militari, cu 27 de puncte și 11 recuperări. Pankracije Barac a pus pe tabelă 21 de puncte iar Bill Amis a fost aproape de triple-double cu 13 puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive.

Vom reveni mai multe detalii!!!

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Felicitari !
    Am spus-o si dupa meciul tur,super jucatori la Mures ZERO scheme de joc !!!Sincer,fara sa jignesc fanii din Mures,NU aveti antrenor mare pacat,la un moment dat chiar si comentatorii au observat ca Sekulovic la time-out nu avea ce sa le zica jucatorilor.TRIST si totodata pacat pentru acest lot de jucatori care pot MULT MAI MULT.Succes in final four!

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    atmosfera faina, arbitrii...
    Eu nu pot sa inteleg cum de sunt lasati in continuare aceste specimene sa mai arbitreze. Se stie de multi ani ca sunt cumparati si este evident. Astazi 2/3 au fost cu Steaua si al 3-lea dadea compensatii pentru Mures. Per ansamblu nu stiu daca vreo echipa a fost avantajata, dar in economia partidei, o decizie gresita vadit poate sa conteze foarte mult si nu este neaparat echilibrata de una in compensatie.
    Altfel, doua echipe foarte frumoase, Steaua a suferit din cauza absentelor si a eliminarilor rapide - probabil ar fi fost altceva cu lotul complet.
    La Mures, nu am inteles aproape nimic din joc, decat ca au fortat patrunderile individuale pentru ca erau multi jucatori de la Steaua cu multe GP....poate am inteles eu gresit, dar altceva nu am inteles din jocul nostru.

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    cronicaru
    Adevarul e ca Sekulovic se bazeaza excesiv de mult pe calitatea si pe experienta jucatorilor.

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Lebron :

    foarte slab
    Srecko foarte slab ca de obicei nici o tactica...daca te bate Steaua cu echipa a doua no comment....plus ultimele 2-3 minute au jucat cu niste pustani ....rezerve la rezerve.

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    UFF!!
    Uffffffffffffffffffffffffffffff...!

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    adamovic
    E un jucator deosebit. Sobru si calculat. Mare noroc are Muresul ca a achizitioat acest jucator. Dikes, Peciukas si Ceskovic au ratat mai mult decat ma asteptam. Si intr-adevar atacul muresan era uneori fara solutii. Cum se pot scrie uneori meciurile de linia a doua a echipe! Dodoc a fost in situatia ingrata a lui Baris din meciul anterior. Cu putin noroc amandoi puteau schimba soarta meciului!

    cu 9 ani în urmă (11.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!