Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua a tranşat meciul cu Piteşti în ultimul sfert

Eduard Popa

Eduard Popa
11.02.2017

steaua bcm u pitesti

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a trecut de BCM U Piteşti, scor 77-65, într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Steaua a început în formula: Cam Long, Runkauskas, Malesevic, Dudzinski, Cătălin Baciu, în timp ce piteştenii au început cu Kostoski, Corpodean, Marinov, Gabric şi Mladenovic. Primul sfert a aparţinut în totalitate echipei oaspete. Dacă Steaua a condus după primele două minute cu 7-6, piteştenii au replicat cu un run de 12-2 şi conduceau după primele 10 minute cu 18-11.

Al doilea sfert a început tot cu echipa lui Hristu Şapera la conducerea partidei. După reuşita lui Pavel Marinov, aceştia conduceau cu 15 puncte, scor 28-13. Steliştii au schimbat însă defensiva şi, datorită în mod special lui Dudzinski şi Baciu au intrat la pauză cu un dezavantaj de numai 5 puncte (35-30).

Sfertul trei începe la rândul său echilibrat, iar după patru minute tabela indica 42-36 pentru oaspeţi. Însă steliştii au reuşit un parţial de 10-0 şi după coşul de 3 puncte al lui Malesevic conduceau cu 46-42, iar Cam Long aveau să aducă Steaua la sfârşitul sfertului trei la un avantaj de 6 puncte (52-46). Ultimul sfert a aparţinut tot steliştilor. Oaspeţii au reuşit să se apropie la 3 puncte o singură dată, după coşul lui Corpodean (57-54). Americanii Stelei, Dudzinski, Long şi Randal Falkar, au reuşit însă să asigure victoria Stelei, scor final 77-65.

Dudzinski a fost cel mai bun marcatro al Stelei, cu 20 de puncte şi 7 recuperări, în timp ce Cătălin Baciu a reuşit 12 puncte şi 6 recuperări, iar Falker şi Cam Long câte 11 puncte. Pentru piteşteni cel mai bun marcator a fost Mladenovic, cu 17 puncte, în timp ce Gabric a reuşit 13 puncte, iar Marinov şi Hunter câte 11.

*foto: sportpictures.eu

4 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești alebcmu :

    Steua
    De arbitraj nu se spune nimic? Nu am fost in sala, dar e clar ca domnul Grigoras a dorit ca invingatoarea sa fie Steaua. E cu adevarat penibil sa nu fluieri de 3 ori la rand pasi la recuperarea ofensiva a Stelei. Imi aduc aminte de patrunderi ale echipei Pitestiului in care s-a faultat, dar nimeni nu si-a asumat sa fluiere fault. Cred ca si arbitrajul te poate scoate din ritm, si asa veneam dupa un meci luni, cu prelungiri. Cred ca ieri am facut 20 minute foarte bune. Bravo, baieti!

    cu 7 ani în urmă (11.02.2017)
    • FC Argeș Pitești alebcmu:

      *Steaua
      *Steaua

      cu 7 ani în urmă (11.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronikaru:

      arbitraj
      nu s-a precizat nimic de arbitraj fiindca acesta nu a contat in ceea ce s-a intamplat pe teren. de la -15, Steaua a revenit, a dominat la recuperare si a reusit sa-i anihileze pe fundasii Pitestiului. in repriza a doua a fost o singura echipa pe teren. intr-adevar galeria Pitestiului a strigat la final numele lui Grigoras.probabil in semn de pretuire pentru victoria cu Craiova.altfel, o galerie frumoasa si un meci frumos

      cu 7 ani în urmă (11.02.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Pasi
    Eu cred ca ceva s.a rupt cand arbitrii au acordat pasi la zaharie.si imediat steaua a marcat de 3. Daca n.au fost pasi e pacat de acest baiat zaharie care are un talent urias.era o faza care ii putea da mare incredere pe viitor.

    cu 7 ani în urmă (11.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!