Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua primeşte replica celor de la CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
22.09.2016

steaua_sibiu

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va găzdui în prima confruntare din acest sezon de pe teren propriu pe cei de la CSU Sibiu în etapa a doua a Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM).

Steliştii vin după o victorie convingătoare, scor 102-76, în faţa celor de la BCM Olimpic Baia Mare. La rândul lor, sibienii au câştigat şi ei duelul cu SCM U Craiova, scor 88-72.  

Sezonul trecut cele două echipe s-au înfruntat de patru ori. Steaua a câştigat de trei ori: 76-60 pe 9 octombrie 2015, 86-77 pe 12 ianuarie şi 90-74 pe 6 aprilie, în timp ce sibienii au câştigat o singură dată, scor 106-79, pe 14 martie. În partida câştigată anul trecut, elevii lui Dan Fleşeriu au înscris de 20 de ori la aruncările de la 3 puncte, din 31 de încercări.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 12 ori. Steaua a câştigat 7 partide, în timp ce CSU Sibiu a reuşit să obţină 5 victorii.

Partida dintre Steaua CSM Eximbank şi CSU Sibiu se va juca vineri, de la ora 19:30, la Sala Regimentului de Gardă "Mihai Viteazul" din Capitală.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

16 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    victorie
    Daca vom avea determinare, si ne vom bate pt fiecare minge, putem cîstiga...hai CSU !!!

    cu 7 ani în urmă (22.09.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gelu eftimie:

      vinzi calul, bade? nu, il duc la tirg sa-l fac de ris
      Cu sau fara determinare, aveti o echipa de 10 ori mai slaba decat Steaua. Mesajele astea infantile, de tip "pe ei pe mama lor, hai baetzii, adversarii au tot 2 picioare) sunt descalificante pentru cei care le emit.

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      @ gelu eftimie
      Na Gelutule, cum e ? Este de 10 ori mai slaba echipa noastra fata de cea a Stelei ?

      cu 7 ani în urmă (25.09.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gelu eftimie:

      doar 10?
      Am fost elegant cand am avansat cifra 10 :) sibiul e o echipa cu un jucator si jumatate, restul fiind de o mediocritate care irita ochiul. Steaua a facut un meci slabut, si va mai face, pt ca e o echipa noua, fara omogenitate, dar numai un tembel n-ar recunoaste diferenta de valoare. Eu asta am vrut sa subliniez in postul initial, la care au sarit niste saraci cu duhul plus mascariciul siteului, freaka_din_1962, ca exista aceasta diferenta de valoare si ca in conditii normale, echipe ca csm sibiu n-au cum sa ne bata. O data la 100 de meciuri, cu sprijinul unuor maimute urlatoare, se intampla sa intre toate aruncarile cu prastia; in rest, cand se joaca baschet...

      cu 7 ani în urmă (26.09.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    Relax
    Lasa-l Gelule pe om sa spere. Nu stiu de unde vezi tu steaua super echipa? il vezi si pe fometescu super antrenor? stai linistit ca nu prinde steaua sau ce nume o avea in realitate podiumul. Daca noi suntem de 10 ori mai slabi ca ei si steaua e de 100 de ori mai slaba ca U Cluj, Oradea sau Mures din iarna incolo. De cate ori s-au desfiintat si reinfiintat pana acum stelistii?

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Nu dati in stelemeaua, va rugam frumos. Nu fac altceva decat sa continue traditia echipei din Hotesti vale. E adevarat lipsesc 3 piese importante, dar viata merge inainte si fara ei(Jego, Serbi Pusca si Pampers ud), plus Ciulin, Banica, grigoras care nu au putut fi transferati momentan, dar se vor cauta sponsori si pt aintari echipa in aceste privinte, cu conditia de atinge finala

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gelu eftimie:

      stelemeaua? :)
      Pe orice site cat de cat serios se ia ban definitiv din prima pt astfel de mizerii :) Sau vrei sa discutam despre mUre cluj? sincer, prefer a doua varianta

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Pentru orice persoana care cunoaste si urmareste putin campionatul romanesc este clar ca Steaua este superioara Sibiului, in special prin valoarea individuala a jucatorilor. Pe de alta parte, aberatii dinastea cu "de 10 ori" dovedesc ca emitatorul lor este la stadiul de amiba.
    Din punctul meu de vedere Steaua porneste clar ca favorita,dar in anumite conditii este posibil sa batem si noi. Vom vedea deseara ce va fi.

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si anul trecut era favorita, cand s-a umplut cosul de la 3 si a fost o diferenta fabuloasa pe tabela. Sa nu uitam totusi ca Sibiul ramane o echipa care arunca bine de afara(meciul trecut are vreo 11 si e inceput de campionat). Daca iti prind o zi buna si dau si cu Popescu si Lalovic(in special el te poate distruge de la 3 puncte in momente cheie) atunci iei intre 15 si 20 de 3 pct si pierzi la o diferenta de ti-e rusine sa iesi din casa. Peste toate mai e si antrenorul care stie sa joace acest gen de joc si mai e si acelasi antrenor care e net superior omologului "secund" de nationala

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @free62
      Da, ai dreptate, meciul ala a fost de poveste; n-am vrut sa aduc vorba de el, pentru ca in celelalte 3 Steaua ne-a batut fair and square, daca bine imi aduc aminte. Ideea e ca putem castiga deseara, daca vom stii sa ne valorificam atuurile (pe care bine le-ai subliniat) si daca avem si un pic de noroc. Altfel, Steaua va castiga. Oricum e a doua etapa, mai e mult pana la play-off.

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    @gelu eftimie.De Oradea nu zici nimic că e slabă?Da de Cluj nu zici?Când v-a dat Sibiul cu terenu în cap nu zici nimic.Sibiul are o sală suporteri voi în ghena aia de sală de 100 de oameni mulți sunteți.Nu fi asa sigur pe victoria stelei.Steaua e sub anu asta ca lot față de anu trecut.

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gelu eftimie:

      lol
      Se vede ca esti la fel de cunoscator al baschetului pe cat esti de inteligent :) Steaua are un lot mult mai bun decat anul trecut, intinerit, si cu o filosofie diferita de joc. Dar nu discut despre asta cu oropsiti ai sortii :))

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gelu eftimie :

    mure
    E fascinant cum la o simpla momeala pun botul toti trollii saraci in duh :))) De la o constatare privind lipsa de valoare a unei echipe de street-balleri si aruncatori cu prastia se ajunge la remarci gen "emitatorul lor este la stadiul de amiba" sau "voi în ghena aia de sală de 100 de oameni mulți sunteți" - materie prima pt spitalele de psihiatrie. Sper ca moderatorii sa arate ca site-ul asta nu e orefulare pt toti ratatii Ardelaului si sa le ofere vacanta definitiva binemeritata. Va pup cu drag; apropo, cotele sunt 1.30-3.90, asa ca...

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Ghenă de sală nu e înjurătură,nu e înjurătura la nimic sau la o persoană.Nu stiu ce problemă ar fi pentru site.Nimeni de aici nu te-a jignit.Dar tu ne faci ratații din Ardeal.Scuze că v-am jignit sala de europene care o aveți.Și apropo de unde știi că sunt sau nu cunoscător al baschetului?

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    ohh da
    Vai Gelutu' ce tare esti tu, pacat ca nu te pot atinge sa vad ca esti aievea...
    Noi ardelenii saraci cu duhul, iertat imi fie ca vorbesc in numele celorlalti de pe aici,ne puenm cenusa in cap ca am "pus botul" la trolajul tau de mitic fin si nu ne-am prins.
    Acum mi-e o frica de mor ca voi fi banat pe site-ul asta.
    PS Sa ne spui si noua ce vei face cu banii pe care-i castigi pe meciul asta.

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gelu eftimie:

      curaj, gaina
      Poti sa ma atingi, gyke, stii tu, sub centura, unde-i place voinicului :))

      cu 7 ani în urmă (26.09.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!