Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua reușește o victorie clară cu Poli Iași

Eduard Popa

Eduard Popa
28.10.2017

steaua poli iasi

CSM Steaua Eximbank București a reușit să câștige al doilea meci consecutiv pe teren propriu, în compania celor de la Politehnica Național Iași, scor 84-63. Partida a contat pentru etapa a patra din LNBM.

Jukka Toijala a ales în cinciul de start pe Brandon Taylor, Georges Darwiche, Pavel Marinov, Iuri Fraseniuc și Jason Boone. De partea cealaltă, Ioannis Tsiorigiannis a ales să înceapă meciul cu George Tsintsadze, Michael Liapis, Răzvan Vatră, Sinisa Cvetanovic și Reggie Keely Jr.

Steaua a început ca din tun partida cu ieșenii și conduceau deja după trei minute cu 10-2. De altfel, la capătul primului sfert, steliștii conduceau deja cu 21-14. Cu Reggie Keely în prim plan, ieșenii au reușit revenirea în sfertul al doilea, grație unui run de 10-0, timp în care Toijala a cerut două time-out uri. Zekovic și Boone au intrat însă în acțiune și au trimis Steaua la cabine cu un +12 (44-32).

Sfertul al treilea a început cu un coș de 3 puncte al lui Runkauskas și Steaua nu s-a mai uitat în niciun moment înapoi. La capătul sfertului al treilea  scorul indica 67-46, iar la sfârșitul meciului tabela de marcaj a arătat un sec 84-63 pentru steliști. De amintit, totuși, un alley oop superb între Tsintsadze și Balogun, dar și faptul că Michail Liapis s-a accidentat și a părăsit parchetul șchiopătând.

Dragan Zekovic a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 20 de puncte, la care a adăugat 6 recuperări, Marius Runkauskas a strâns 16 punct iar Jason Boone a adunat 15 pct și 8 recuperări. De partea cealaltă Reggie Keely a impresionat, cu 24 de puncte.

Astfel, Steaua ajunge la 3 victorii și o înfrângere și abordează cu încrendere duelul din etapa viitoare în compania celor de la SCM Universitatea Craiova. De partea cealaltă, Iașiul se deplasează din nou, de data aceasta pe terenul lui BC SCM Timișoara.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!