Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sten Sokk: „Mergem la Oradea să ne dăm viața pe teren”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.04.2014

CSM Oradea și SCM Universitatea Craiova se întlânesc vineri, respectiv sâmbătă, în sala „Antonio Alexe” în primele două meciuri din primul tur al play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Craiovenii și-au reluat încă de luni antrenamentele și sunt încrezători că pot produce surpriza, calificându-se în semifinalele competiţiei. Jucătorul estonian al Craiovei, Sten Sokk, a declarat că toți colegii sunt în formă maximă și merg la Oradea pentru a se întoarce cu cel puțin o victorie. De asemenea, Sokk face apel la publicul craiovean să fie alături de ei în meciurile de pe teren propriu.

„Mergem acolo să ne dăm viața pe teren și să încercăm să câștigăm cel puțin un meci. Suntem în formă maximă și sunt convins că vom face două partide mari. Vrem să ne calificăm în semifinale. Sper ca în meciurile de pe teren propriu suporterii noștri să vină ca de fiecare dată în număr cât mai mare și să fie alături de noi”, a spus Sokk. 

*Foto: Bogdan Dănescu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!