Stiri

Stephen Curry și soția lui, Ayesha Curry, au decis să facă un gest foarte frumos de zilele lor de naștere

David Istrate

David Istrate
15.03.2019

În ultimii 5 ani, Golden State Warriors a dominat liga nord-americană de baschet, fiind pe punctul de a câștiga campionatul pentru a treia oară consecutiv. Principalul responsabil pentru succesul echipei californiene este Steph Curry, un sportiv care prin modul în care evoluează a reușit să schimbe jocul de baschet.

Pe lângă calitățile sale sportive, Curry este recunoscut și ca un om extraordinar, puțini fiind cei care își permit să afirme ceva negativ despre acesta. Dublul MVP al ligii este o personalitate activă, implicată în societate, care prin acțiunile sale încearcă să aducă un plus comunității din care face parte. De aceea, Steph Curry este foarte iubit de cei din jurul lui fie că este vorba de coechipieri, staff, adversari sau suporteri.

Ieri, 14 martie, Steph Curry și-a serbat ziua de naștere, jucătorul american împlinind 31 de ani. Mai mult decât atât, sportivul născut în Akron, Ohio, a decis să profite de această oportunitate pentru a contribui la rezolvarea anumitor nevoi din Statele Unite. Așadar, Curry împreună cu soția sa, Ayesha, care va împlini 30 de ani în 23 martie, au anunțat faptul că au pornit o campanie de donații pentru copiii proveniți din medii sărace. Cei doi au spus că unul din șase copii din America se confruntă cu foamete, prin urmare aceștia își doresc să contribuie la rezolvarea acestei probleme.

Așadar, Steph și Ayesha Curry vor colabora cu fundația No Kid Hungry pentru a strânge o sumă de 30.000 de dolari. Până în acest moment, în mai puțin de 24 de ore s-au adunat deja aproape 11.000 de dolari. În postarea de pe Instagram în care anunța această campanie, Curry a spus următoarele:

Chiar și un dolar ne este benefic pentru a ajuta un copil să se bucure de până la 10 mese. De aceea, avem nevoie de ajutorul vostru așa că implicați-vă. Mulțumim!”

Acest gest nu este primul făcut de cei din familia Curry. În urmă cu o lună, în cadrul All Star Weekend ce a avut loc în Charlotte, North Carolina, Steph împreună cu soția sa, frații săi și părinții săi au deschis o sală de care să beneficieze toți cei dornici să practice sportul. Prin toate acestea, superstarul lui Golden State Warriors oferă încă o dată un exemplu excelent despre cum ar trebui să se comporte un sportiv. Acesta ar trebui să profite de șansa pe care o are de a fi un model și să încerce prin resursele de care dispune să producă o schimbare în comunitate.

*foto: foxnews.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!