Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stevan Milosevic şi Ronald Ross, cei mai buni piteşteni din eşecul cu CSU Atlassib Sibiu

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
20.12.2014

BCM U Piteşti a suferit cel de-al treilea eşec din actuala stagiune de LNBM, aseară, pe terenul celor de la CSU Atlassib Sibiu, scor 76-83. Piteştenii au avut o revenire fantastică, deşi la pauza meciului erau conduşi cu 19 puncte diferenţă, 29-48. Aceştia s-au apropiat de sibieni la doar 1 punct, 70-71, în ultimul sfert, datorită evoluţiilor excelente ale jucătorilor Stevan Milosevic şi Ronald Ross.

Din păcate pentru piteşteni, echipa nu a mai putut menţine ritmul alert până la final şi a fost nevoită să se incline în faţa lui CSU Sibiu, scor 76-83. Prestaţia celor doi, Stevan Milosevic şi Ronald Ross, s-a terminat cu un ,,double-double” de fiecare:

Stevan Milosevic - 30 de puncte( 14/18 de 2 puncte, 2/4 de la libere), 14 recuperări, 1 pasă decisivă şi un indice la eficienţă de 38 de unităţi.

Ronald Ross - 10 puncte (3/9 de 2 puncte, 0/1 de 3 puncte, 4/4 de la libere), 3 recuperări, 10 pase decisive şi 15 unităţi la eficienţă.

Deşi a fost învinsă, trupa lui Hristu Șapera rămâne pe poziţia a treia, cu un punct în faţa celor de la CSU Atlassib Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!