Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stevan Milosevic: “Am arătat tuturor că suntem o echipă bună şi că ne merităm locul în clasament”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.12.2014

Milosevic

Susţinuţi de o sală arhiplină, baschetbaliştii de la BCM U Piteşti au revenit spectaculos şi au învins-o pe CSM Oradea cu scorul de 99-94. Victoria din etapa a 11-a este cea de-a opta reuşită de alb-violeţi în această ediţie de campionat.

Unul dintre remarcaţii piteştenilor la acest succes a fost Stevan Milosevic, autor a 20 de puncte şi 8 recuperări. Iată ce a declarat pivotul muntenegrean conform www.scmpitesti.ro:

Sunt foarte fericit că am câştigat acest meci. Era foarte importantă pentru noi obţinerea celor două puncte. Am arătat tuturor că suntem o echipă bună şi că ne merităm locul în clasament. Este drept că în prima jumătate a meciului am făcut multe greşeli, dar în cea de-a doua am jucat cu mult mai multă energie şi am luptat, aşa cum am făcut-o şi in meciurile anterioare. Aceste lucruri ne-au condus spre victorie. Dacă vom juca cu aceeaşi intensitate din jumătatea a doua a întâlnirii şi în restul sezonului sunt sigur că putem face lucruri mari.

Fanii au fost grozavi. Îmi doresc să jucăm într-o astfel de atmosferă orice meci, indiferent de rezultatul lui. Ei ne transmit acel plus de energie. Vreau să le mulţumesc pentru asta.

Alb-violeţii se află pe poziţia a treia a clasamentului, cu un total de 18 puncte.   

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    bv Milo
    Sper sa jucam finala, sunteti cei mai buni

    cu 9 ani în urmă (14.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!