Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stevan Milosevic: „Singurul lucru la care mă aștept este victoria”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
01.02.2015

BCM U Pitești se deplasează duminică, 1 februarie, pe terenul celor de la Gaz Metan, acolo unde vor disputa partida ce constă pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jucătorul oaspeților, Stevan Milosevic a vorbit despre această partidă, conform scmpitesti.ro

„După cele două meciuri pe care le-am pierdut în faţa Energiei şi a Mureşului, este clar că trebuie să câştigăm. Singurul lucru la care mă aştept cu privire la duelul de la Mediaş este victoria. I-am învins de 3 ori în acest sezon, iar acest lucru arată faptul că suntem o echipă bună. Trebuie să dovedim faptul că suntem mai puternici ca cei de la Mediaş pe teren şi sunt sigur ca o vom face. Gaz Metan este o echipă bună, care joacă cu multă energie, se luptă 40 de minute şi nu se opreşte niciodată. Trebuie să fim concentraţi asupra jocului din primul până în ultimul minut. Dacă vom face acest lucru, victoria va veni.”

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport cu începere de la ora 17.55.

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    vom castiga
    Trebuie sa luptam pentru fiecare minge si sa dovedim ca meritam locul 4 in clasament. bafta

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    daca nu rata atat pivotul nostru, mai precis 12 libere va bateam la scor, aveti echipa buna dar sunteti intr-un moment prost....numai bine!!

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!