Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Străinii Mureșului au dus greul în meciul 3 cu CSU Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.04.2017

BC Mureș a pierdut meciul 3 din sferturile de finală ale LNBF cu CSU Sibiu, 87-89, la capătul unei reprize de prelungiri, asta după ce la finalul timpului regulamentar tabela de marcaj din Sala Sporturilor din Târgu Mureș indica 74-74. 

Mureșenii au fost foarte aproape să încheie partida în învingători fără a se intra în overtime, însă Bogdan Popescu le-a furat această șansă gazdelor, urmând ca sibienii să câștige în cele din urmă în prelungiri. Pentru BC Mureș a fost un meci în care străinii de pe foaia de joc au arătat de ce sunt în stare, au dus greul pentru echipă, reușind să marcheze împreuna 77 de puncte din totalul de 87, respectiv să cumuleze împreună un indice la eficiență de 73 de unități din totalul de 92 cât a avut întreaga echipă. 

Din cei 5 străini înscriși pe foaia de joc, Reed, Martinic, Kalve și Djapa au fost titulari, în timp ce Markovic a venit de pe bancă, iar cifrele lor arată în felul următor:

LaMarcus Reed - 42:42 minute, 17 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive, 1 intercepție, 1 capac, 2 mingi pierdute și 18 la eficiență

Goran Martinic - 40:03 minute, 19 puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepții, 5 mingi pierdute și 14 la eficiență

Radovan Markovic - 22:32 minute, 17 puncte, 3 recuperări, 1 pasă decisivă, 2 intercepții, 4 mingi pierdute și 15 la eficiență

Ernests Kalve - 38:56 minute, 12 puncte, 3 recuperări, 2 intercepții, 2 mingi pierdute și 14 la eficiență

Dalibor Djapa - 29:10 minute, 12 puncte, 4 recuperări, 1 pasă decisivă, 1 intercepție, 1 capac și 14 la eficiență

Restul de 10 puncte marcate din totalul de 87 ale Mureșului au venit pe mâna sportivilor Szabolcs Santa 5, Laszlo Lazar 4 și Alin Borșa 1. 

*Foto: Toth Csaba 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    La toate echipele
    Stranierii "duc greul" la toate cluburile de baschet din LNBM. Dar tigrii vor lua victoria inapoi sâmbãtã. Sigur. Markovic o sã stie cum sã stimuleze pe coechipierii. Doreste victoria si nu cedeaza usor. Suprizã mare nu ar fi, dacã tigrii ar juca finala.

    cu 7 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ikam :

    3punkte
    Chiar dacă mâine vom egala situaţia la general, am convingerea mea - din păcate - că nu vom lăsaţi să câstigăm decisivul la Sibiu. Dar oricum Huj, Huj hajrá Maros Kosárlabda Klub /Baschet Club Mureş.

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      ikam transmitele ;-)
      Pe Arbitrii sa-i lasati la marginea terenului, mai ales in meciul decisiv.Daca pasele vor fi bine plasate om la om si cu aruncarile de 2puncte (de langa panou) si de 3 puncte(mai ales) nu hazardati.Greselile personale sa fie minime in fiecare sfert.

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!