Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Subotic şi Dillon, remarcaţii CSMU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.04.2015

Dillon şi Subotic au fost cei care au ţinut "în viaţă" pe CSMU Oradea - Foto: Răzvan Păsărică

CSMU Oradea s-a recunoscut învinsă după dubla desfăşurată la Sala Polivalentă din Bucureşti, contând pentru prima fază a playoff-ului LNBM. Elevii lui Cristian Achim au cedat în faţa Steaua CSM EximBank Bucureşti, scor 80-79 respectiv 79-77, cu menţiunea că în ambele confruntări au avut şansa de a câştiga pe sirenă.

Vujadin Subotic şi Daniel Dillon au fost remarcaţii bihorenilor în meciul doi, desfăşurat sâmbătă seară. Căpitanul Subotic a fost din nou cel mai bun marcator al echipei sale cu 18 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive şi 2 mingi câştigate pentru 17 unităţi la eficienţă. Dillon a excelat la capitolul eficienţă, unde a fost lider cu 19 unităţi. Australianul a mai adăugat 16 puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive.

Interesant este că Dillon şi Subotic au fost remarcaţi şi în primul joc, atunci când muntenegreanul a avut 27 de puncte şi 25 de unităţi la eficienţă, iar Dillon a contribuit cu 19 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive şi 4 mingi câştigate.

Meciul trei este programat sâmbăta viitoare, 18 aprilie, cu începere de la orele 19:50 la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!