Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Succes pentru BC SCM Timişoara în deplasarea de la Piteşti

Dan Oancia

Dan Oancia
06.04.2017

Seară victorioasă pentru BC SCM Timişoara, care ieri a evoluat în deplasare, pe terenul celor de la BCM U Piteşti. Bănăţenii au reuşit al treilea succes din cadrul grupei 1-6 şi s-au menţinut pe locul al cincelea, în faţa rivalei alb-violete de ieri. Scorul final a fost 97-90 pentru trupa de pe Bega.

La oaspeţi au lipsit Drăguşin, Milencovici şi Otasevic. Partida a început sub o notă de echilibru, care s-a menţinut şi la capătul primelor 10 minute, încheiate cu un mic avantaj pentru amfitrioni, 23-22. Nimeni nu se gândea că descătuşarea Timişoarei avea să vină în actul secund, atunci când au înscris nu mai puţin de 31 de puncte, ceea ce i-a dus la nouă puncte diferenţă faţă de argeşeni, scor 52-43.

La adăpostul ecartului realizat înainte de pauză, BC SCM Timişoara nu şi-a mai lăsat adversarii să se aproprie periculos, astfel că, la final, tabela din sala piteşteanăn arăta un avans de şapte puncte pentru gruparea pregătită de Tudor Costescu. La fel ca în multe alte pertide, cel mai bun marcator al oaspeţilor a fost Mladen Jeremic, cu 22 de puncte, în timp ce de la Piteşti Pavel Marinov a fost coşgheterul întâlnirii, cu 27 de puncte.

După victoria de ieri seară, care i-a consolidat poziţia a cincea în grupa locurilor 1-6, BC SCM Timişoara va întâlni în sferturile de finală campioana en titre CSM Oradea, în timp ce BCM U Piteşti va juca în faţa Stelei.

*Foto: bc-tm.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Accidentari
    Puteati scrie si de Adi Tudor ca a lipsit si asta se vede. Nu il poti compara cu ce avem noi pe banca.

    cu 7 ani în urmă (06.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!