Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Suporterii sibieni își vor cumpăra bilete la meciul cu BC Mureș pe baza cărții de identitate

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.04.2017

Suporterii sibieni care merg sâmbătă la meciul 4 dintre BC Mureș și CSU Sibiu vor trebui să prezinte un tabel nominal cu numele fiecăruia și își vor putea procura biletele pe baza cărții de identitate, se arată într-un anunț postat pe site-ul oficial al formației mureșene. Fanii sibieni sunt însă nemulțumiți de măsura luată, spunând că sunt „discriminați”. În anunțul făcut vineri după-amiază de clubul mureșean se precizează, însă, că această decizie a fost luată la recomandarea firmei de pază și a IJJ Mureș.  

Total Baschet a luat legătura cu ofițerul de presă al clubului mureșean, Kadar Zoltan, care a declarat că un număr de 60 de suporteri sibieni au asigurate bilete pentru meciul de mâine, conform înțelegerii dintre echipe. În cazul în care la partidă se vor prezenta mai mulți suporteri sibieni, aceștia își vor putea achiziționa tichete de acces în sală în măsura în care vor mai fi disponibile.

„Suporterii sibieni trebuie să aibă o listă. Fiecare trebuie să fie trecut pe acest tabel nominal și, în afară de asta, procurarea biletelor se va face pe baza cărții de identitate. Acest lucru s-a decis la recomandarea firmei de pază și a Jandarmeriei”, a mai spus reprezentantul BC Mureș.

Mai jos, anunțul integral postat pe site-ul BC Mureș:

„La recomandarea firmei de pază și a IJJ Mureș, precum și pe baza solicitării echipei BC CSU Sibiu din data de 18.04.2017 a unui număr de 60 de bilete pentru fanii sibieni, conducerea BC Mureș vă informează că biletele pentru meciul de sâmbătă între BC Mureș și CSU Sibiu pot fi procurate de către suporterii sibieni în fața Sălii Sporturilor din Tg-Mureș de la reprezentantul clubului nostru. 

Accesul în Sala Sporturilor se va face pe baza unui tabel nominal prezentat oamenilor de pază.

Totodată procurarea biletelor se va face pe baza CI.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Joi, peste 100 de suporteri sibieni au participat la meciul 3 al sferturilor de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

 

*foto: Facebook CSU Fans Sibiu

18 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    ?
    Oare nu ne trebuie si recomandare de la locul de munca+acceptul parintilor???!.....sunteti penibili!!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    :)
    frumos nu este. Oare la Sibiu am procedat la fel? Nu! Unde mai punem ca cele doua galerii nu au intrat deloc in conflict fiind mereu civilizate... dar cineva trebuie mereu sa pornească războiul...

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    zic
    Zic "Doamne fereste", dar daca va fi cumva nevoie sa se joace ultimul meci la sibiu, o sa le cerem si numele de fata al mamei, in copie legalizata doar la un notar din Sibiu...

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Rusinos...
    Atmosfera de la Mures a fost sportiva, s-a vazut si auzit chiar si la tv. Galeria si suporterii Sibieni fiind peste cei a Muresului. S-au impins de la spate jucatorii cu cantece si sustinere, s-a cantat si s-au bucurat de baschet. Probabil ca o parte din victorie le apartine si lor. Oficialii clubului vor sa fie siguri ca asta nu se mai intampla si iau aceasta masura rusinoasa. Suporterii mureseni filmau cu telefoanele mobile galeria Sibiului. Le-au placut si lor... Rusinoasa masura...

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    ...
    E clar ca nu e o masura de "securitate", ci vrea sa se limiteze cat mai mult nr suporterilor sibieni, ei bazandu-se pe faptul ca multi o sa renunte sa mai mearga la Mures.
    Dar n-o sa fie asa.
    Apoi galeriile intre ele chiar nu au nimic, doar si la sibiu toata sala a scandat "Muresu Muresu" in finala cu clujul ;)
    Tot de la conducere pleaca incitarea.
    Hai Csu!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Bilete
    Hai sa o luam logic.
    Nu e nimic anormal in faptul ca cer o lista cu CI pentru cele 60 de bilete, e o masura de precautie in cazul unro incidente si pe undeva mi se pare destul de ok. Ce nu e ok e faptul ca au spus ca cei de la IJJ vor aceasta lista, pai ieri de ce nu au vrut-o? E clar ca e un joc psihologic al conducerii muresene dar o astfel de lista nu prea conteaza avand in vedere ca la meciul de ieri nu a fost nici macar un incident, la pauza suporterii sibieni erau amestecati in toate colturile salii cu cei mureseni si nu am auzit pe nimeni sa se certe.
    Acum daca ne gandim ca si conducerea noastra a cerut doar 60 de bilete....iarasi nu e ok (trebuiau sa ceara limita aia de 10% sau cat e din capacitate ) dar aici deja nu mai e vina muresenilor.
    In concluzie daca nu inervin alte probleme nu vad nimic rau in ce scrie mai sus (dar deranjeaza pe undeva ca incep cu astfel de lucruri poate, poate nu mai merg sibienii la meci.). Hai CSU !

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Bilete
      Nu tabelul pentru cele 60 de bilete din reciprocitate este problema, ci faptul ca se cere buletinul cand cumperi bilet. Probabil cei cu buletin de Sibiu vor putea cumpara doar un bilet, cei cu buletin de Mures nu cred ca au restrictie.

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      60 bilete
      Conducerea noastra poate cere cate vrea, dar mai trebuie sa mai si accepte ceilalti. Exista un protocol de reciprocitate. Nu ii vad pe ai nostri sa nu isi dorească sa fim multi.

      cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    :))
    brash and sassy, tunși și cu unghiile tăiate. De la 'credit doar cu buletinul' s-a ajuns la 'bilet doar cu buletinul'
    Dar la mureșeni de ce nu se cere buletinul? Ei îs mai cu moț? Dis-cri-mi-na-re!:))

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Jenant
    O masura ce nu face cinste conducerii echipei muresene, de astfel ,un club cu care echipa noastra. are o relatie buna, existind simpatii reciproce. Desigur ca aceasta masura are un scop, pe care noi. sibienii il stim. Aceaste masura se va intoarce impotriva echipei muresene. Cu masur,i fara masuri, vom ingalbenii sala din Tg Mures.....HAI CSU !!!!!!!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    60 bilete
    Si conducerea clubului BC Mures a cerut pt cele doua partide de saptamana trecuta 180 de bilete dar am primit doar 60.
    Este logic sa se procedeze asa si la Mures. Nu stiu cum de sa permis mai mult la meciul de joi?!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017)
    • BC CSU Sibiu BB55:

      bilete
      Ati cerut 180 zici tu, vi s-au dat 60, si ati venit 20.
      Vi s-au cerut buletinele?
      Numa abureli, nu sunteti buni de altceva.

      cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș tiger76:

      BB55
      Desteptu-le, ia citeste aici si nu vorbi in necunostiinta de cauza!

      http://bcmures.com/stire_detail.php?mod=detal&d=1&id=1412

      cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Meciul de joi
      Nu inteleg ce s-a permis la meciul de joi? Trebuia sa fim doar 60? Adica sa nu se vanda bilete in plus la casierie sibienilor? Daca asta vrei sa spui, te intreb foarte serios: esti normal? Adica nu ar fi trebuit sa ne vanda bilete doar pentru ca suntem din Sibiu si nu suflam in vuvuzele? Cam atat stiti sa faceti, cand urla crainicul strigati si voi, in rest suflati in vuvuzele, ca no, ada e in jungla, fiecare cu trompeta lui. Si voi ati avut rezervate in primul meci 60 bilete si ati venit 15 persoane.

      cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Meciul de joi
      Nu inteleg ce s-a permis la meciul de joi? Trebuia sa fim doar 60? Adica sa nu se vanda bilete in plus la casierie sibienilor? Daca asta vrei sa spui, te intreb foarte serios: esti normal? Adica nu ar fi trebuit sa ne vanda bilete doar pentru ca suntem din Sibiu si nu suflam in vuvuzele? Cam atat stiti sa faceti, cand urla crainicul strigati si voi, in rest suflati in vuvuzele, ca no, asa e in jungla, fiecare cu trompeta lui. Si voi ati avut rezervate in primul meci 60 bilete si ati venit 15 persoane.

      cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    CI..
    Nu este vorba decat de legitimarea cu CI...atat, acesta este actul rusinos. Si exact cum s-a scris mai sus...se va da doar un bilet de CI...LUPTA CSU!!!

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • ZsoZso :

    Keep calm
    Keep calm..Sunt sigur ca toti suporterii CSU care vin la TgM vor intra în sala.Merita si ei sa fie langa echipa lor.În rest manevre de doi bani...

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    E bine
    se vede ca TDM si Omu'liber si-au luat azi dimineata medicamentele Sa speram ca nu vor uita sa le ia si la pranz.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!