Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surpriză la CSM CSU Oradea – CSM Steaua

Eduard Popa, Ana-Maria Tutunaru

Eduard Popa, Ana-Maria Tutunaru
11.04.2018

zeno revenire oradea

CSM CSU Oradea va primi vizita celor de la CSM Steaua Eximbank București, în etapa a cincea a Top 6 LNBM. Bihorenii vor juca fără Pasalic, accidentat la mână, care va lipsi până la sfârșitul sezonului.

O veste bună pentru fanii bihoreni a fost anunțată însă pe rețele de socializare de clubul din Oradea. Martin Zeno ar putea să revină pe parchet în această etapă, după o absență îndelungată de pe parchet. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă pe contul de instagram al celor de la CSM CSU Oradea:

martin zeno oradea

Zeno s-a accidentat tocmai într-un meci de pe teren propriu în compania celor de la CSM Steaua Eximbank. În victoria 89-81 din Arena Antonio Alexe, Zeno a jucat doar în primele trei sferturi, înainte să se accidenteze la genunchi. El a suferit apoi o operație și se spera că va fi recuperat în acest Top 6. În cele trei partide jucate în acest sezon, Zeno are medii de 11,7 puncte, 2,7 pase decisive și 2,3 recuperări pe întâlnire.

*foto: captură instagram csm oradea/ sportpictures.eu/Mircea Roșca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!