Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse: Andrei Mandache continuă alături de CSA Steaua

Eduard Popa

Eduard Popa
08.08.2019

Surse: Andrei Mandache continuă alături de CSA Steaua

andrei mandache steaua

Surse totalbaschet anunță faptul că Andrei Mandache va continua și în sezonul viitor alături de CSA Steaua.

Fostul căpitan al naționalei României și al lui CSM CSU Oradea s-a bucurat în stagiunea precedentă de un sezon excelent din punct de vedere individual la Steaua, cu medii de 11,8 puncte, 3,5 recuperări și 3,3 pase decisive. Cu toate acestea, roș-albaștrii s-au întâlnit cu numeroase probleme după despărțirea de CSM București, iar fosta vicecampioană a României a terminat sezonul doar pe locul 7.

În această vară Andrei Mandache s-a pregătit din nou intens pentru sezonul competițional viitor. Fostul internațional român a publicat mai multe poze pe internet, în care s-a pregătit alături de Emi Cățe.

De asemenea, cel mai recent Mandache a postat o poză cu mai mulți tineri baschetbaliști care sunt sau au trecut pe la Steaua, chiar din Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu”.

Revenind la clubul Armatei, reamintim că steliștii l-au anunțat pe Cătălin Burlacu, dar și transferurile lui Alex Hărănguș și Radu Voinescu. Totodată, potrivit surselor totalbaschet, Dani Mâinea (ex-Athletic Constanța, care apare în a doua poză a lui Andrei Mandache) și Mihai Gavrilă (ex-CSM CSU Oradea) au fost acontați de steliști pentru sezonul viitor.

*foto: facebook Steaua București Baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • jiji :

    ok
    E jucator cu experienta si foarte util. Succes!

    cu 4 ani în urmă (09.08.2019) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Mandache
    Mare om,mare caracter Mandache !! Respect pt tot ce a însemnat,inseamna si va însemna pt baschetul românesc!

    cu 4 ani în urmă (11.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!