Stiri Liga I Masculin

Surse. Dani Popescu încearcă să își relanseze cariera în Liga Întâi

Eduard Popa

Eduard Popa
16.01.2018

dani popescu cso voluntari

Fostul jucător al lui CSM CSU Oradea, conducătorul de joc Dani Popescu va reveni pe parchet din iarnă, de data aceasta în Liga Întâi.

Potrivit surselor noastre, Popescu va juca la CSO Voluntari, sub comanda proaspătul tehnician al ilfovenilor, Eugen Ilie. Acolo Dani Popescu va fi coleg cu alți jucători cu experiență în Liga Națională precum Virgil Căruțașu, Vlad Dumitrescu sau Alexandru Neguț.

De-a lungul carierei Dani Popescu a evoluat în prima ligă la Steaua, CS Otopeni, CSM CSU Oradea, BCM U Pitești și CSM CSU Oradea. În sezonul precedent conducătorul de joc a evoluat în 25 de partide în Liga Națională pentru BC Mureș, în care a strâns medii de 2,9 puncte, 1,8 pase decisive și 1,4 recuperări.

Din păcate, cariera lui Popescu a fost presărată de acccidentări care i-au limitat prezența pe parchet când juca în tricoul lui CSM CSU Oradea.

Primul meci pentru CSO Voluntari în faza semifinală a Ligii Întâi se va juca pe 21 ianuarie, pe teren propriu, în compania celor de la Cuza Sport Brăila.

*foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!