Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szabolcs Santa: „Obiectivul nostru este accederea în semifinale”

Eduard Popa

Eduard Popa
24.04.2018

santa pitesti steaua

BCM U Pitești va juca marți pe teren propriu împotriva celor de la CSM Steaua Eximbank București, în penultima etapă a Top 6 LNBM.

Va fi primul meci pe banca tehnică a argeșenilor pentru fostul antrenor al lui BC Mureș, Barnabas Szaszgaspar. „Barni” va întâlni la Pitești trei foști elevi din actualul sezon: Szabolcs Santa, Jonathan Person și Kilyen Ors, dar și un fost elev din stagiunile precedente, Vlad Corpodean.

Unul dintre aceștia, fostul căpitan mureșean Szabolcs Santa, a prefațat duelul cu CSM Steaua:

„Meciul de marți este unul important pentru noi deoarece vrem să ne îmbunătățim jocul. Ne dorim victoria, deși știm că nu va fi ușor. Steaua cred că este cea mai în formă echipă a campionatului. Totuși, este important să debutăm în play-off cu un moral bun. Obiectivul este acela de a accede în semifinale. Fanii ne-au încurajat în momentele grele și vreau să îi avem alături în continuare”, a spus Santa pentru site-ul oficial al clubului.

Duelul dintre BCM U Pitești și CSM Steaua va începe de la ora 18:15 și va fi difuzat pe Digi Sport 4.

*foto: facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!