Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szaszgaspar Barnabas: „Contactele fizice și jocul pe tranziție ne-au pedepsit”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.04.2017

BC Mureș Târgu Mureș s-a oprit în sferturile de finală al Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce pierdut cu 3-2 la general seria cu CSU Sibiu. În meciul decisiv ,jucat în Sala Transilvania, mureșenii au cedat cu scorul de 82-68.

Szaszgaspar  Barnabas a vorbit despre jocul decisiv. El consideră că sibienii datorită forței fizice superioare și a tranziției ofensive și-au apropiat victoria:

„În primul rând vreau să felicit echipa Sibiului și acest public minunat. Trebuie să recunoaștem, astăzi și-au dorit puțin mai mult, au fost mai puternici fizic și au meritat această victorie. Din păcate noi am avut o cădere fizică, l-am pierdut și pe Markovic, a recidivat acel genunchi și s-a cerut afară la începutul sfertului trei și a zis că dacă e nevoie să-l introduc pe final. Djapa la fel accidentat, așa că astăzi nu am avut noroc. Am adunat și repede faulturi și se pare că de ce ne-a fost frică, aceste contacte fizice și jocul pe tranziție ne-au pedepsit. Încă o dată felicit echipa Sibiului și îi urez baftă în continuare. Pentru noi este încheierea unui sezon foarte greu, cu o grămadă de probleme, dar în anumite momente am arătat că am jucat un baschet destul de frumos. Felicit băieții mei pentru tot efortul depus și sper să mergem în continuare la Mureș cu baschetul de calitate.”

Mureșenii au acumulat multe faulturi în startul partidei, lucru care le-a îngreunat munca, în opinia tehnicianului:

„Aceasta a fost o altă problemă. În primele două sferturi eram plini de faulturi, mai ales cu băieții de sub panou. Am încercat să-i rotim, dar nu am mai reușit să le mai oprim tranziția, deci am suferit astăzi la capitolul acesta.”

Szaszgaspar Barnabas a vorbit și despre cele întâmplate înaintea meciului patru:

„Îmi pare rău, nici nu știu foarte multe amănunte. Credeți-mă nici nu m-a intersat foarte mult, ne-am concentrat mai mult la ceea ce am avut noi de făcut. Păcat. Mie îmi place o atmosferă cum a fost și aici, la fel și la Mureș. E păcat să avem problemele astea. Trebuie să ne respectăm reciproc și toată lumea să poată savura un baschet sănătos.”

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Felicitari
    Sa reveniti mai puternici la anul.

    cu 6 ani în urmă (25.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    Bravo
    Jos pălăria pentru acest antrenor. Păcat ca are in spate un "lup".

    cu 6 ani în urmă (25.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    Meci decisiv
    "Trebuie să recunoaștem, astăzi ........au meritat această victorie."

    Fair play!

    cu 6 ani în urmă (25.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!