Stiri

Szolnoki Olaj a câștigat Cupa Ungariei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.02.2019

Szolnoki Olaj și-a trecut în palmares a 8-a cupă a Ungariei la baschet masculin. În finala Final 8-ului desfășurat la Audi Arena din Gyor, Szolnoki Olaj a trecut de Falco Szombathely cu scorul de 92-83.

Prima repriză i-a aparținut lui Szolnoki, care a câștigat primul sfert cu scorul de 30-19 și pe cel de-al doilea cu 17-13. Și după pauză inițiativa a aparținut lui Vojvoda și compania care mai punea 6 puncte în plus față de ecartul de la pauză. Falco Szombathely nu a renunțat la luptă și a reușit să marcheze 39 de puncte în ultimul act dar echipa adversă și-a protejat avantajul, care a rămas în permanență în jurul a 10 puncte.

David Vojvoda a fost MVP-ul finalei cu 31 de puncte marcate, 8 recuperări și 4 pase decisive și un indice al eficienței de 37 de unități. Szilard Benke a contribuit cu 26 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Andrew Rowsey a adăugat 19 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări iar Luksa Andric 12 puncte și 6 recuperări.

Pentru Szolnoki Olaj a evoluat și Nemanja Milosevic, fost jucător la Energia Târgu Jiu și CSM CSU Oradea. În 35 de minute petrecute pe parchet, Milosevic și-a trecut în cont 2 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive pentru 7 la eficiență și 11 la capitolul „+/-”.

Darrin Goovens și Evan Bruinsma au fost principalii marcatori de la Falco, cu câte 19 puncte fiecare. Juvonte Reddic a terminat și el în double digits, cu 11 puncte.

foto: hunbasket.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!