Stiri Liga I Feminin

T.F. Liga 1 F – Kelly Walter, MVP-ul primei zile

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.06.2017

 

Prima zi a Turneului Final de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat cu victoriile formațiilor CSU LPS Alba Iulia și CS Rapid București. Jucătoarea care merită titlul de MVP, după prima zi a competiției, este Kelly Walter, de la formația din Alba Iulia, sportiva terminând în double-double.  

CSU LPS Alba Iulia a câștigat primul meci pe care l-a disputat în cadrul turneului, jucătoarele antrenate de Nicușor Marcu reușind să se impună cu scorul de 65-56 în fața celor de la CS SCM Timișoara. Principala realizatoare a echipei din Alba Iulia a fost Kelly Walter, fiind de altfel singura sportivă care a evoulat toate cele 40 de minute regulamentare de joc, din lotul folosit de Nicușor Marcu.

Walter a terminat în double-double, cu 32 de puncte și 16 recuperări, la care a adăugat 1 assist și 2 intercepții, pentru un indice al eficienței de 45 de unități. Sportiva a avut o seară foarte bunăă la capitolul puncte, cu un procentaj de 85% la aruncările de 2 puncte.

Astfel, punctele jucătoarei au venit în urma a 11/13 de 2 puncte, 2/6 de 3 puncte și 4/6 la libere.

 

*foto: Facebook Kelly Walter 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!