Stiri Liga I Masculin

T. F. Liga 1 M – BC CSU 2 Sibiu a câștigat turneul echipelor satelit

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
04.06.2017

BC CSU 2 Sibiu a câștigat Turneul Final al echipelor satelit din Liga 1 de Baschet Masculin după ce a învins în ultimul meci pe BCM U  CSM CSU 2 Pitești. Sibienii s-au impus cu scorul de 88-80 și au încheiat turneul cu trei victorii din tot atâtea posibile.

Formația antrenată de Alexandru Kovacs a fost neînvinsă în cadrul acestui turneu, sibienii trecând pe rând de Steaua CSM EximBank 2, BC Mureș 2 Tg. Mureș și BCM U SCM CSU 2 Pitești.

Meciul decisiv pentru medaliile de aur a avut loc duminică, la Sala „Trivale” din Pitești, campioana de anul trecut cedând în fața formației sibiene. Galben-albaștrii au câștigat la o diferență de 8 puncte, 88:80, scorul pe sferturi fiind următorul:  24-19, 18-17, 25-22, 21-22.

Cel mai bun marcator al lui BC CSU 2 Sibiu a fost Radu Paliciuc, care a terminat în double-double, cu 29 de puncte și 15 recuperări, la care a mai adăugat 2 pase decisive, 4 intercepții și 2 capace, pentru un indice al eficienței de 33 de unități. Radu Paliciuc este, de altfel, cel mai bun marcator al Turneului Final, urmat de colegul său, Mirel Dragoste.

De la echipa satelit a lui BCM U Pitești s-a remarcat Ionuț Alin Zaharie, cu 20 de puncte, 11 recuperări, 7 assist-uri, o intercepție și 2 capace.

 

*foto: Lucian Alexandru Călinescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!