Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga 1 M – CN „Aurel Vlaicu” câștigă la 16 puncte meciul cu CS Cuza Brăila

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
03.06.2017

C.N. „Aurel Vlaicu” a obținut prima victorie în cadrul Turneului Final de Promovare în Liga Națională de Baschet Masculin și păstrează șanse de calificare în primul eșalon. Baschetbaliștii din Capitală au câștigat partida cu CS Cuza Sport Brăila la o diferență de 16 puncte, scor 96-80: 18-2, 22-15, 26-25, 30-16.

Brăilenii au intrat mai bine în meci, adjudecându-și primul sfert la o diferență de 6 puncte, tabela indicând scorul de 24-18 după primele 10 minute de joc. Sfertul secund le-a aparținut baschetbaliștilor de la CN „Aurel Vlaicu”, sportivii antrenați de Cristian Tedorescu reușind să câștiged secvența a doua (22-15) și să intre la pauza mare cu un avantaj de un punct: 40-39.

Partida a fost mai echilibrată după ieșirea de la vestiare, ambele formații oferind un joc ofensiv bun. Baschetbaliștii de la CN „Aurel Vlaicu” au intrat în decisiv cu un avantaj de două puncte, 66-64, și au reușit să câștige partida la o diferență de 16 puncte, după ce și-au adjudecat ultima secvență de joc cu 30-16. Scorul final al partidei a fost 96-80 în favoarea CN. „Aurel Vlaicu”.

Principalul realizator al celor de la CN „Aurel Vlaicu” a fost Ștefan Daniel Mainea, cu 31 de puncte, 9 recuperări și un assist.

De la CS Cuza Sport Brăila s-a remarcat Andrei Damian, cu 20 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

Echipele care vor promova în Liga Națională de Baschet Masculin se vor decide mâine, în urma meciurilor dintre CS Politehnica Iași vs. CS Cuza Sport Brăila, programat la ora 17:45,  și CN „Aurel Vlaicu” vs. BC Timba Timișoara, de la ora 20.  

 

 *foto: Facebook CNAV

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!