Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga 1 M – CSU Sibiu și BCM U Pitești ajung la a doua victorie în cadrul turneului sateliților

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
03.06.2017

BC CSU 2 Sibiu și BCM U CSM CSU 2 Pitești s-au impus și în partidele disputate în cea de-a doua zi a Turneului Final al echipelor satelit din Liga I de Baschet Masculin. Ambele formații au câte două victorii în cadrul competiției și urmează ca mâine să se dueleze între ele.

Ziua a doua a Turneului Final al sateliților a programat, la ora 17:30, partida dintre BC Mureș 2 Tg. Mureș și BC CSU 2 Sibiu. Partida a fost câștigată de formația din Sibiu, care s-a impus cu scorul de 87-74 (17-30, 31-22, 18-10, 21-12). Cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu 2 a fost Mirel Dragoste, care a fost aproape de double-double, cu 24 de puncte și 9 recuperări. Fundașul român și-a mai trecut în cont 6 pase decisive și 3 intercepții, pentru un indice al eficienței de 31 de unități.

De partea cealaltă, principalul marcator al celor de la BC Mureș 2 Tg. Mureș a fost Andrei Ștefan, cu 25 de puncte.

În cea de-a doua partidă a zilei s-au confruntat Steaua CSM EximBank 2 cu BCM U CSM CSU 2 Pitești. Argeșenii s-au impus la o diferență de 16 puncte, scor 76-60: (16-14, 17-27, 26-11, 17-8).

Principalul realizator al piteștenilor a fost Ionuț Alin Zaharie, care a terminat în double-double, cu 28 de puncte și 10 recuperări.

Duminică, 4 iunie, Turneul Final al echipelor satelit din Liga 1 de Baschet Masculin se încheie cu meciurile dintre Steaua CSM EximBank 2 vs. BC Mureș 2 Tg. Mureș, la ora 10, și BCM U CSM CSU 2 Pitești vs. BC CSU 2 Sibiu, care se luptă pentru câștigarea competiției de la ora 12:15.  

 

*foto: Lucian Alexandru Călinescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!