Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga 1 M: Dan Mâinea, MVP ul zilei a doua

Eduard Popa

Eduard Popa
04.06.2017

dani_mainea

Colegiul Naţional Aurel Vlaicu a reuşit prima victorie la turneul final al Ligii Întâi la baschet. CNAV a trecut de Cuza Brăila, scor 96-80. 

Dan Ştefan Mâinea a fost cel mai bun marcator al bucureştenilor, cu 31 de puncte. Tânărul baschetbalist a mai reuşit şi 9 recuperări şi o pasă decisivă, cu procentaje excelente din acţiune: cu 10/15 de la 2 puncte şi 2/2 de la 3 puncte. De asemenea, a înscris şi 5 din cele 9 lovituri libere pe care le-a avut la dispoziţie.

„E o senzaţie de nedescris să fii cel mai bun marcator al unui astfel de meci. Înfrângerea de ieri ne-a făcut să dăm ce avem mai bun din noi. Nu mai puteam pleca de aici din nou înfrânţi. Ne-am luptat până la capăt”

, a declarat Mâinea la finalul meciului cu Cuza Brăila, pentru pagina de facebook a clubului.

De partea cealaltă, Andrei Damian a fost cel mai bun marcator al Brăilei, cu 20 de puncte, iar Nemanja Petrovic a înscris 17 puncte.

În primul meci al zilei Timba Timişoara a trecut de Politehnica Iaşi, scor 95-71. Mirko Kovac a adunat pentru timişoreni 24 de puncte şi 9 recuperări, în timp ce Branko Cuic a fost din nou la înălţime. Veteranul Timişoarei a adunat 19 pct, 12 recuperări şi 8 pase decisive.

În ultima zi a competiţiei, Poli Iaşi va juca cu Cuza Brăila, de la ora 17:45, în timp ce BC Timba va juca cu CN Aurel Vlaicu, de la ora 20:00.

*foto: facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!