Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga 1 M: Record de libere pentru Timba în meciul cu Aurel Vlaicu

Eduard Popa

Eduard Popa
05.06.2017

timba cnav

Timba Timișoara a reușit să câștige și al treilea meci al Turneului Final al Ligii Întâi în compania celor de la Colegiul Național Aurel Vlaicu, scor 108-106 după prelungiri.

Elevii lui Bogdan Murărescu au profitat de plusul de experiență și au reușit să revină și să câștige un meci în care s-au aflat chiar și la un deficit de 14 puncte. Un motiv important pentru care s-a produs acest lucru este dat de faptul că timișorenii au ajuns la nivelul liniei de fault de 58 de ori! Ei au reușit să își transforme liberele la o rată de 72%, înscriind 42 de aruncări. Dejan Kovacevic a avut 17/22 de la libere, Branko Cuic a strâns 11/16 iar Mirko Kovac 7/10.

În total Aurel Vlaicu a adunat 37 de faulturi. iar Daniel Mâinea, Cristian Mâinea, Radu Avramescu și Aurel Similache au ieșit de pe parchet după ce au acumulat cinci greșeli personale.

De altfel, nici bucureștenii nu au dus lipsă de oportunități de la nivelul liniei de fault. Elevii lui Cristian Teodorescu au avut parte de 39 de libere, din care au transformat 23, pentru un procentaj de 59%.

În urma acestui turneu de promovare, Timba Timișoara și Politehnica Iași au reușit promovarea în Liga Națională de Baschet Masculin.

*foto: facebook Alina Cojocaru Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!