Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga I Masculin: Constantin Amarghioalei, MVP-ul primei zile

Eduard Popa

Eduard Popa
03.06.2017

amarghioalei

Politehnica Iași și Timba Timișoara au ieșit victoriose în duelurile din prima zi a turneului final de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin. Poli Iași a trecut de CN Aurel Vlaicu, scor 94-84, în timp ce Timba a trecut de Brăila cu 69-58.

Astfel, MVP-ul primei etape a Turneului Final este Constantin Amarghioalei. Extrema ieșenilor a venit de pe bancă și a reușit 21 de puncte, cu 3 recuperări și 3 intercepții. Amarghioalei a avut și procentaje excelente: 6/6 de la 2 puncte, 3/5 de la 3 puncte, pentru un indice al eficienței de +25. De la ieșeni s-a mai remarcat și Jermale Jones, care a reușit 29 de puncte, cu 11/22 din acțiune (2/8 de la 3 puncte). La Aurel Vlaicu Raheem Jolliffe a reușit 20 de puncte, cu 6/7 de la 3 puncte, iar Petru Popescu a strâns 17 puncte.

În celălalt meci al zilei, Marius Deconescu a fost cel mai bun om al partidei. Jucătorul lui Timba a strâns 20 de puncte și 10 recuperări, în timp ce Dejan Kovacevic a înscris 18 puncte, iar veteranu Cuic a adunat 7 puncte, 13 recuperări și 10 pase decisive. Adrian Movileanu a fost cel mai bun om al brăilenilor, cu 15 puncte.

În a doua zi a turneului final al Ligii Întâi, Poli Iași va întâlni Timba Timișoara, de la ora 17:45, în timp ce CN Aurel Vlaicu va juca de la ora 20:00 cu Cuza Brăila. Ambele meciuri vor fi difuzate de Digi Sport 2.

*foto: facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!