Stiri Juniori U17 Masculin

T.F U13 M - CS Dinamo CSS 6 București este noua campioană națională

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.06.2017

CS Dinamo CSS 6 București a cucerit titlul național la categoria de vârstă U13 masculin. Formația din București a trecut în finală de echipa organizatoare LPS Bihorul Oradea. Dinamo a câștigat partida din finala cu scorul de 62-54.

Victor Petrescu a fost cel mai bun jucător al finalei cu 28 de puncte, 9 recuperări, 7 intercepții, 2 capace și 7 mingi pierdute.

Bogdan Creț a fost principalul remarcat de la echipa învinsă cu 22 de puncte și 14 recuperări.

Medaliile de bronz au fost acontate de ABC Laguna București, care a învins în finala mică pe ACS Baller Otopeni cu scorul de 60-47.

Rezultatele ultimei zile:

Locurile 7-8: Panathinaikos PBA Buc. vs CSU Ploiești 36-58
Locurile 5-6: CSS Nr. 4 Buc. vs U BT 1 Cluj-Napoca 50-67
Finala mică: ABC Laguna București vs ACS Baller Otopeni 60-47
Finala mare: CS Dinamo CSS 6 Buc. vs LPS Bihorul Oradea 62-54

foto: Alexandru Mihalache

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Vulturas :

    Bravo Domnule Profesor !!
    Uite ca la vârsta deplinei maturități , Victor David , antrenor cu nume mare in baschetul românesc, reușește sa ducă o trupa de pitici in postura de campioni ! O veste tare in special in peisajul Bucureștiului dominat de ani si ani de alte cluburi, iar la nivel național chiar o performanța in fata unor cluburi din Ardeal care se pare ca au cam obosit ! Dinamovistul pur sânge care te învață baschet in 10 min cât alții in 10 zile , are in sfârșit un loc între stele ! A avut acum 6 ani o echipa minune după care se uita cu luare aminte multă lume , dar care a fost la un pas de tricourile cu tricolor pe piept ! Foștii elevi , unii chiar cu performante unice in baschetul românesc , au dus si pe alte meleaguri spiritul acestui șlefuitor si descoperitor de talente ! Lăsând la o parte "vulcanul" care erupe dacă l-ai nedreptățit cu un fault minor , se pare ca a găsit liantul pentru a insufla micuților luptători dorința de victorie si altruismul de învingători ! Credeți sau nu , Victor David nu este la apusul carierei . Este doar la început ! Si poate ca după atâția ani de încercări si variante pe la loturile naționale , ar trebui acordata o șansa si unui om care toată viața a trăit in acest fenomen si îl cunoaște mai bine decât mulți "consacrați" ! Nu veți avea decât de câștigat ! Pana atunci felicitări micuților campioni dinamoviști ( si părinților care i-au susținut) pentru succesul obținut si noi victorii in anii ce urmează . Si cum orchestra are un "dirijor" , adresez un sincer " Bravo " domnului Profesor Victor David pentru aurul obținut !

    cu 6 ani în urmă (06.06.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!