Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U13M - Victor Petrescu, MVP-ul primei zile de la Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.06.2017

Dinamo CSS 6 București a început cu dreptul Turneul Final U13 Masculin de la Oradea cu o victorie convingătoare în fața celor de CSU Ploiești, scor final 54-30. Victoria bucureștenilor a venit în urma unei prestații extrem de solide din partea jucătorului Victor Petrescu, MVP-ul zilei inaugurale de la Turneul Final. 

Titular, Victor a fost prezent pe parchet preț de 29 de minute, timp în care a reușit să-și treacă în cont un double-double cu 23 de puncte și 19 recuperări (11 defensive, 8 ofensive). De asemenea, sportivul a mai contribuit la succesul echipei sale cu 5 intercepții și 4 capace, având însă și 7 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 24 de unități, cel mai mare din prima etapă a Turneului Final. Din punct de vedere al procentajelor, Victor Petrescu a încheiat partida cu Ploiești cu 45% (10/22) la aruncările din acțiune, respectiv 27% (3/11) de la linia de libere. 

Performerii primei zile de la Oradea: 

Puncte - Nicholas Son (ACS Baller Otopeni) - 26

Recuperări - Victor Petrescu (Dinamo CSS 6 București) - 19

Pase decisive - Ștefan Andrei Maxim (CSS Nr. 4 București), Iannis Păduraru (Panathinaikos PBA București) - 3

Intercepții - Ianis Andrei Tarnea (CSS Nr. 4 București) - 9

Capace - Victor Petrescu (Dinamo CSS 6 București) - 4

Eficiență - Victor Petrescu (Dinamo CSS 6 București) - 24

*Foto: Alexandru Mihalache

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!