Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U13M - Victor Petrescu, cel mai bun jucător și în a doua zi de la Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.06.2017

Dinamo CSS 6 București cu Victor Petrescu (nr. 11) în prim-plan a obținut calificarea în semifinalele Turneului Final U13 Masculin de la Oradea, după victoria 52-30 cu Panathinaikos PBA București, având astfel două victorii din două meciuri jucate. Pe lângă calificarea în semifinale, Dinamo dă cel puțin până în prezent cel mai bun jucător al turneului în persoana lui Victor Petrescu, MVP pentru a doua zi consecutivă. 

Tânărul baschetbalist de la Dinamo a avut și în prima zi o prestație de excepție în urma căreia a fost desemnat de site-ul nostru MVP-ul zilei, materialul dedicat evoluției lui Victor fiind AICI. În a doua zi a turneului, în victoria cu Panathinaikos, Petrescu a fost titular din nou, a jucat 28 de minute, și a reușit din nou un double-double, de această dată cu 23 de puncte și 13 recuperări (8 defensive, 5 ofensive). De asemenea, jucătorul cu numărul 11 de la Dinamo a mai contribuit cu o pasă decisivă, 4 intercepții, un capac, având și 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 27 de unități, cea mai bună cifră a zilei, respectiv a turneului de până acum. Din punct de vedere al procentajelor, Victor a avut o zi mai bună decât în prima etapă cu 64% (9/14) din interiorul semicercului, respectiv 45% (5/11) de la linia de libere. 

Astfel, după două zile de competiție, Victor Petrescu are medii de 23.0 puncte pe meci, 16.0 recuperări și 25.5 la eficiență. 

O altă performanță notabilă pe parcursul zilei de joi a venit din meciul dintre LPS Bihorul Oradea și CSS Nr. 4 București, partidă câștigată de gazdele Turneului Final, Oradea, scor 69-46. Denis Mihai Patcas de la LPS Bihorul a terminat partida cu 22 de puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții și fără minge pierdută cu 24 la eficiență în doar 19 minute jucate. Denis a avut procentaje de 73% (11/15) de la 2 puncte. Tot de la Oradea, Bogdan Cristian Creț și-a trecut în cont 24 de puncte, 7 recuperări și 20 la eficiență. 

Performerii zilei de joi, 1 iunie:

Puncte -Nicholas Son (Baller Otopeni) - 27

Recuperări - Matei Aldea (Laguna București) - 14

Pase decisive - Rareș Casian Teodorof (LPS Bihorul Oradea), Iannis Păduraru (Panathinaikos PBA București), Matei Toma (Panathinaikos PBA București), Bogdan Seitan (Dinamo CSS 6 București), Vlad Constantin (Dinamo CSS 6 București), Iustin Puiuleț (CSU Ploiești) - 2 

Intercepții - Vlad Barbălată (Panathinaikos PBA București) - 5

Eficiență - Victor Petrescu (Dinamo CSS 6 București) - 27

*Foto: Facebook CS.Dinamo.CSS6

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!