Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U14F – Ștefania Tudor și Alexandra Ion, remarcatele primei zile

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.05.2017

 

CSȘ nr. 6 Champions București și CSȘ Craiova au oferit cel mai echilibrat meci al primei zile din cadrul Turneului Final U14 Feminin. Oltencele s-au impus cu scorul de 54-48, cea mai bună jucătoare a formației antrenate de Daniel Vasile fiind Ștefania Tudor. O prestație foarte bună a avut și jucătoarea celor de la CSȘ nr. 6 Champions Buc, Alexandra Ion, care a încheiat partida într-un double double de senzație. 

Ștefania Tudor a intrat titulară și a fost jucătoarea de la CSȘ Craiova care a petrecut cel mai mult timp pe teren. 29:31 minute a evoluat tânăra sportivă, reușind să încheie partida cu 25 de puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și 4 intercepții, pentru un indice al eficienței de 23 de unități. Tudor a avut 9/15 de la aruncările de 2 puncte și 7/9 libere.

Cu cifre extraordinare a terminat partida și Alexandra Cătălina Ion, sportiva lui CSȘ nr. 6 Champions Buc. Aceasta a fost folosită puțin peste 29 de minute de joc, fiind, la rândul ei, jucătoarea cu cel mai mult timp petrecut pe parchet din echipa sa. Alexandra Ion a început Turneul Final într-o manieră foarte bună, reușind un double-double cu 22 de puncte și 18 recuperări, la care a mai adăugat 4 intercepții și 5 capace, pentru un indice al eficienței de 31 de unități. 

 

*foto: Facebook Ștefania Tudor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!