Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U16 M – Mihnea-Tudor Brie, remarcatul primei zile

Paul Olar

Paul Olar
11.05.2017

U-Banca Transilvania şi-a respectat blazonul în prima zi a turneului final U16 de la Sighetu Marmaţiei. Formaţia condusă de Mihai Popa a învins echipa gazdă, CSS Sighet, la capătul unui meci ce a necesitat nu mai puţin de două reprize suplimentare.

Clujenii s-au impus cu 104-97, iar la succesul echipei au contribuit mai mulţi jucători. Unul dintre aceştia este Tudor Brie (foto), cel care fost integralist. Sportivul născut în luna august a anului 2001 a totalizat 26 de puncte, după ce a izbutit 9/17 din interiorul semicercului, 1/1 de la mare distanţă, respectiv 5/6 de la nivelul liniei de libere.

În plus, Brie a avut 10 recuperări, dintre care 4 ofensive, alături de 6 pase decisive şi o intercepţie, pentru un indice al eficienţei de 33. Drept urmare, baschetbalistul de 1.93 m este MVP-ul primei zile în opinia site-ului Total Baschet.

Alţi baschetbalişti care au strălucit ieri sunt Tudor Lungu (U-BT), autor a 34 de puncte, respectiv Ciprian Albu. Sigheteanul a pus pe tabelă nu mai puţin de 47 de puncte, 12 recuperări şi 5 pase decisive. Chiar şi aşa, întrucât nu s-a aflat în echipa învingătorilor, site-ul nostru s-a văzut nevoit să desemneze un jucător legitimat la U-BT.

*Foto: u-bt.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!