Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U16 M – U-BT se impune în derby-ul cu CSS Sighet

Paul Olar

Paul Olar
11.05.2017

CSS Târgovişte a început cu o victorie turneul final U 16 de la Sighetu Marmaţiei. Formaţia din judeţul Dâmboviţa a trecut de CS Cuza Sport Brăila, scor 86-42.

Târgovişte a început în forţă partida, astfel că după 9 minute, tabela indica 14-4. Jucătorii Brăilei şi-au revenit pe parcurs, iar Dragoş Grozea şi Bogdan Căpităneanu au redus din diferenţă. Marian Duică şi Rareş Stănescu au răspuns imediat, astfel că Târgovişte şi-a impus ritmul. Diferenţa a atins proporţii, la final tabela indicând un ecart de peste 40 de puncte.

George Gabriel Apostol a izbutit 24 de puncte, 6 recuperări şi o pasă decisivă. Rareş Stănescu a adăugat 22 de puncte, 4 recuperări şi o pasă decisivă. Marian Duică a reuşit un double-double, alcătuit din 14 puncte şi tot atâtea recuperări.

De partea cealaltă, Alexandru Marin a contabilizat 12 puncte şi 4 recuperări.

Cel de-al doilea meci al zilei a programat o întâlnire bucureşteană între Steaua CSM EximBank Bucureşti şi ACS 4Sports Agronomia. Militarii s-au impus cu 73-63, însă site-ul Federaţiei Române de Baschet nu a înregistrat o statistică pentru această întâlnire.

BC Slam Bucureşti a trecut în al treilea joc de U-BT 2, scor 82-75. Combatantele au mers cap la cap, pentru bucureşteni strălucind Laurenţiu Dumitrescu. În schimb, clujenii au răspuns prin Tudor Todea.

Diferenţa s-a făcut abia în final, atunci când Matei Bodea a ieşit la rampă în ultimul sfert, totalizând nu mai puţin de 12 puncte.

Laurenţiu Dumitrescu a avut 29 de puncte, 2 pase decisive şi o pasă decisivă. Matei Bodea a strâns 19 puncte şi 8 recuperări.

Din tabăra lui U-BT, Tudor Todea a izbutit 26 de puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive.

Derby-ul primei zile a opus formaţiile U-Banca Transilvania şi CSS Sighet. Clujenii au câştigat cu 104-97, la capătul unei dispute ce a necesitat nu mai puţin de două reprize suplimentare.

În ultima repriză de prelungiri, băieţii lui Horia Pascu au fost mai puternici din punct de vedere mental şi au avut mai multe resurse, pentru a-şi depăşi adversara cu 11-4.

Tudor Lungu a fost cel mai bun marcator al întâlnirii, prin cele 34 de puncte, 7 recuperări şi 5 pase decisive. Mihnea Brie a totalizat 26 de puncte, 10 recuperări şi 6 assist-uri. Tudor Văleanu a avut 18 puncte, 9 recuperări şi 3 assist-uri.

De partea cealaltă, Ciprian Albu a reuşit o prestaţie colosală, graţie celor 47 de puncte, 12 recuperări şi 5 pase decisive.

*Foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!