Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U16F - Evelina Petrof, cea mai bună jucătoare a campioanei

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.05.2017

 



CS Olimpia București a obținut, duminică, aurul la Turneul Final U16 Feminin, după ce s-a impus în finala cu LAPI Dej. CS Olimpia a învins cu scorul de 51-50, cea mai bună jucătoare a campioanei fiind Evelina Petrof

Sportiva legitimată de CS Olimpia București a venit de pe bancă și a avut o contribuție decisivă la câștigarea trofeului. Evelina Petrof a fost principala gură de foc a Olimpiei în finala cu LAPI Dej, sportiva reușind să marcheze 19 puncte în cele 34:35 minute petrecute pe parchet. Punctele au venit în urma a 2/6 coșuri de 3 puncte, 4/7 de 2 puncte și 5/5 libere. 

De altfel, Petrof și-a mai trecut în cont 3 recuperări, o intercepție și un capac. 

 

*foto: Facebook Evelina Petrof

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!