Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U18M - Știința București obține medaliile de bronz

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.05.2017

Baschetbaliștii de la Știința București au câștigat finala mică a Campionatului Național U18 Masculin în fața celor de la CN „Aurel Vlaicu” București, scor final 72-62

Băieții pregătiți de Ionuț Bascoveanu au început în forță confruntarea, câștigând sfertul inaugural cu 25-16. Sfertul secund a fost unul echilibrat, încheiat cu un parțial de 19-19, iar cei de la Știința au reușit să mențină avantajul obținut în primele 10 minute, scor la pauză, 44-35.

După revenirea de la vestiare, cei de la CN „Aurel Vlaicu” au forțat revenirea, reușind să câștige sfertul 3 cu 15-10 și implicit să revină la 4 puncte în spatele adversarilor, 50-54. Cu toate acestea însă, „Bufnițele din Regie” s-au regăsit în actul decisiv și nu le-au mai dat nicio șansă celor de la „Aurel Vlaicu”, câștigând sfertul cu 18-12 și partida la 10 puncte diferență, 72-62. 

Punctele victoriei Științei au fost marcate de Antonio Năsturescu 21 puncte, Radu Petrescu 13, Dragoș Diculescu 10, Andrei Neagu 9, Ovidiu Ghergina 7, George Blaj Voinescu 6, Ștefan Bîrloveanu 4, respectiv Dan Stoica 2. De cealaltă parte, de la „Aurel Vlaicu” au punctat Nicolae Ciucă 15, Rareș Crăciunescu 11, Victor Sorlescu 9, Petru Ioan Popescu 8, Andrei Costantin 7, George Vlad 6, Octavian Șerbănescu 4 și Cristian Moș 2. 

*Foto: Alina Cojocaru Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!