Stiri Juniori U17 Masculin

T.F. U18M - Dragoș Andrei Diculescu, MVP-ul etapei a doua din faza grupelor

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.05.2017

CSU Știința București a obținut ieri o victorie extrem de importantă în cadrul Turneului Final U18 Masculin în fața celor de la Steaua CSM EximBank București 88-58. Băieții pregătiți de Ionuț Bascoveanu au reușit astfel cea de-a doaua victorie din două meciuri la competiția din Capitală, având asigurată în linii mari prezența în semifinale de pe primul loc în grupă.

Un cuvânt important de spus în derby-ul cu Steaua CSM l-a avut baschetbalistul Dragoș Andrei Diculescu, acesta având o prestație decisivă în victoria echipei sale. Tânărul sportiv a reușit să termine partida cu cifre impresionante, bifând și un double-double, dar și cel mai mare indice la eficiență al zilei, fiind astfel MVP-ul etapei a doua de la Turneul Final. 

Titular, prezent pe parchet aproape 34 de minute, Diculescu a terminat confruntarea cu Steaua cu 26 puncte marcate, 10 recuperări (8 defensive, 2 ofensive), 4 intercepții și o singură minge pierdută, totul pentru un indice în dreptul productivității de 31 de unități. Dragoș Andrei a avut o zi foarte bună și din punct de vedere al procentajelor cu 40% (4/10) din interiorul semicercului, 56% (5/9) de la mare distanță, respectiv 100% (3/3) din dreptul liniei de fault. 

O altă performanță notabilă a fost realizată de Victor Bogdan de la CSU Sibiu, care în victoria cu U-BT Cluj, 67-58, integralist fiind a bifat un triple-double cu 14 puncte, 12 recuperări și 12 pase decisive, însă cele 8 mingi pierdute și procentajele mai modeste i-au adus un indice la eficiență de doar 14 unități. 

Foarte important de menționat este faptul că, Dragoș Andrei Diculescu și Victor Bogdan, se vor duela astăzi direct într-un meci extrem de important în ceea ce priveșe clasamentul final al Grupei A. Știința București vs. CSU Sibiu va începe la ora 14:00.

Performerii etapei a doua din faza grupelor T.F. U18M:

Puncte - Dragoș Andrei Diculescu (CSU Știința București) - 26

Recuperări - Victor Bogdan (CSU Sibiu) - 12

Pase decisive - Victor Bogdan (CSU Sibiu) - 12

Intercepții - David Vida (U-BT Cluj) - 7

Capace - David Vida (U-BT Cluj) - 4

Eficiență - Dragoș Andrei Diculescu (CSU Știința București) - 31

*Foto: Sabin Malisevschi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!