Stiri

TF LN 3x3. Două cluburi sunt în sferturi atât la feminin, cât și la masculin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.08.2018

Sâmbătă s-au disputat meciurile din faza grupelor la turneul final al Ligii Naționale de Baschet 3x3, aflată la prima ediție. Primele două clasate din grupele de trei au avansat în faza eliminatorie. Sesiunea de duminică va începe la ora 16:30 la Târgu Jiu și sferturile celor două competiții se vor desfășura alternativ, unul de la masculin, urmat de unul din întrecerea fetelor.

Două cluburi au ambele echipe calificate în sferturi, atât la fete, cât și la băieți. Este vorba despre Rapid și Știința București. Orașele Constanța și Cluj-Napoca au reprezentante în faza eliminatorie atât la masculin, cât și la feminin, dar de la cluburi diferite.

La feminin au fost ceva probleme, cu o neprezentare (CSU Alba Iulia) și o înfrângere la masa verde. FCC ICIM Arad a pierdut prin forfait meciul cu CSM Târgoviște, câștigat pe teren, pentru că a folosit o jucătoare care nu a evoluat pentru echipă în cel puțin un turneu din faza de calificare, cum o cere regulamentul. Galben-albastrele au cedat pe teren al doilea meci, dar daca s-ar fi impus în cele zece minute, ar fi pierdut la final prin forfait. Se pare că și CSM Satu Mare a folosit o jucătoare care nu ar fi avut drept de joc

Au fost atât meciuri încheiate la diferențe mari, cu un ecart maxim de 19 puncte, dar și un meci cu doar 2 puncte diferență. Rezultatele complete le găsiți aici

La masculin au câștigat grupele cu câte două victorii: Rapid București, SCM Craiova, Știința București și Athletic Constanța. Au ocupat locul 1 în grupele întrecerii feminine: Agronomia București, Știința București, Phoenix Constanța și CSM Satu Mare. În sferturi se vor întâlni locurile 1 cu 2, iar grupele cuplate au fost A cu B și C cu D. Sferturile celor două competiții se vor juca intercalat, unul de la masculin cu unul de la feminin. Toate meciurile vor fi transmise aici.

Sferturile competiției masculine (orele sunt orientative):

CS Rapid București – CSM Oradea, ora 16:30

Athletic Constanța – U-BT Cluj-Napoca, ora 17:10

SCM Craiova – BC CSU Sibiu, ora 17:50

Știința București – Cuza Sport Brăila, ora 18:30

Sferturile întrecerii feminine:

Agronomia București – CSM Târgoviște, ora 16:50

CSM Satu Mare – U Cluj-Napoca, ora 17:30

Știința – Rapid București, ora 18:10

Phoenix Constanța – Sportul Studențesc, ora 18:50

Prima semifinală masculină este programată la 19:20. Urmează cele două din competiția fetelor, după care se va decide și a doua calificată în ultimul act al băieților.

Programul semifinalelor:

19:20 (m) CS Rapid București/CSM Oradea – Athletic Constanța/U-BT Cluj-Napoca,

19:40 (f) Agronomia București/CSM Târgoviște – CSM Satu Mare/U Cluj-Napoca

20:00 (f) Știința București/Rapid București – Phoenix Constanța/Sportul Studențesc

20:20 (m) SCM Craiova/BC CSU Sibiu – Știința București/Cuza Sport Brăila

Finala mică de la feminin se va disputa începând cu ora 20:50. Campioana va fi stabilită de la ora 21:10. Finalele masculine vor încheia primul turneu final al Ligii Naționale de Baschet 3x3. Bronzul va fi decis de la ora 21:30, iar lupta pentru titlu va avea loc de la 21:50.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate