Stiri Juniori U17 Masculin

TF U18M: Steaua a câștigat „finala” cu Agronomia

Eduard Popa

Eduard Popa
06.05.2018

turneul final u18 masculin

CSM Steaua Eximbank a reușit să își asigure victoria în turneul final U18 la baschet masculin, sezonul 2017-2018, după ce a trecut în ziua a patra în fața celor de la Agronomia București.

Steaua s-a impus în fața concitadinei cu scorul de 64-53. Matei Bălțeanu a adunat 18 puncte și9 recuperări și Andrei Arion 15 puncte și 9 recuperări (5/22 din acțiune) pentru câștigători. De partea cealaltă, Luca Hara a înscris 20 de puncte și Filip Macavei 17 puncte pentru alb-verzi.

În al doilea meci al zilei, CN Aurel Vlaicu a câștigat cu CSS Târgu Jiu, scor 79-68. George Vlad a reușit 21 de puncte, în timp ce Angel Pădureț a marcat 12 puncte pentru câștigători. De partea cealaltă, Robert Nanu a înscris 29 de puncte cu 9 recuperări iar Horia Lungescu a marcat 15 puncte.

În ultimul meci al zilei, gazdele de la CSU Sibiu s-au impus în fața lui U-BT Cluj, scor 77-68. Andi Călin a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 21 de puncte și 11 recuperări, în timp ce Paul Bogdan a reușit 20 de puncte și Victor Bogdan 15 puncte, 9 recuperări și 8 pase decisive pentru sibieni. De partea cealaltă, Tudor Vălean a înscris 14 puncte și Mihnea Brie 11.

Așadar, după 4 meciuri CSM Steaua este lider și nu mai poate scăpa victoria în acest turneu, cu patru partide câștigate, Agronomia are 3-1, CN Aurel Vlaicu și CSU Sibiu 2-2, U-BT Cluj 1-3 și CSS Târgu-Jiu 0-4. 

În ultima zi se vor desfășura următoarele partide: 

Ora 10:00 Agronomia - U-BT Cluj

Ora 12:00 CSM Steaua - CSS Târgu-Jiu

Ora 14:00 CSU Sibiu - CN Aurel Vlaicu

*foto: facebook CSM Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!